ailecek giderlerse beni tek bırakmazlar kafa
arabayl gidiliyor kızçe otobüs yolculuğu yapamıyor zorda kalamdıkça
bu sene 2. gidişi olacak hergün 7 den 7 bedava ya konuşur ama özler
kaynımın biri orda zaten gitti o pzar günü yani kendi araçlarıyla gisilince mecbur geçen ramazanda ordaydık annemler köydeydi amma ağlaşmıştım ilk bayram nasıl zor geldi bana
ay şimdi alıştım ama anneme koyar köydeydi kalabalıktı anlamadı ama
- - - Updated - - -
ay bu mübarek günde dedikodu yapmayayım yaşanan şeyler
herkesin önüne gelecek tek tek
yemek felan yapmadım bayağıdır bir misafirlerim gelice yaptım
bu akşamda kabak almış eşim mücver yaaprım yağda 🙂
indiririm yerlerse yeler ben yicem zaten kaçgündür mücver
ailecek giderlerse beni tek bırakmazlar kafa
arabayl gidiliyor kızçe otobüs yolculuğu yapamıyor zorda kalamdıkça
bu sene 2. gidişi olacak hergün 7 den 7 bedava ya konuşur ama özler
kaynımın biri orda zaten gitti o pzar günü yani kendi araçlarıyla gisilince mecbur geçen ramazanda ordaydık annemler köydeydi amma ağlaşmıştım ilk bayram nasıl zor geldi bana
ay şimdi alıştım ama anneme koyar köydeydi kalabalıktı anlamadı ama
- - - Updated - - -
ay bu mübarek günde dedikodu yapmayayım yaşanan şeyler
herkesin önüne gelecek tek tek
ya ben sana bişey söylemek istiyorum sahil..eşine desen yani biz onlarla her yere gitmek zorundamıyız desen onlar kendileri gidiversinler canım bu seferde..
kızlar akşam havuçlu pilav yaptım çok güzel oldu
tesciğim dereotuna bayılırım ama mantar için aynı şeyi syleyemicem
o yüzden mantar koymadan denicem dereotluyu
dün dereotum vardı ama mücver yaptım pilavda katmak istemedim adam dicem ne bulduysa içine dereotu katmış
allah yardımcınız olsun aynen eşin dediği gibi
aynen banada diyorlar dicekler çokta umursamıyorum onları ilgilendiren bir durum değil şimdilik çalışıoruz ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz felan çok patavatsız varya direk olmuyormu aaa dr gitsin sorun vardır o kadar emin ki millet bizim uckurumuzdan
sende takma kafana az relax ol takıkdığı için ters tepiyor
benim koca sık sık arıyor kankisi gibi akıl var mantık var boş araba gidiyor durur mu akşamdan beri suratı düşük üzüntüden helak oldu tabi bu durum gidilcek mi belli değil yani
allah yardımcınız olsun aynen eşin dediği gibi
aynen banada diyorlar dicekler çokta umursamıyorum onları ilgilendiren bir durum değil şimdilik çalışıoruz ilerleyen zamanlarda düşünüyoruz felan çok patavatsız varya direk olmuyormu aaa dr gitsin sorun vardır o kadar emin ki millet bizim uckurumuzdan
sende takma kafana az relax ol takıkdığı için ters tepiyor