kızlar bugün boy abdesti alırsan bütün sene abdestli gezmıs gıbı olurmuşsn alısverıs yaparsan evin bol bereketli olurmuş biz iş çıkısı alırverıs yapacagız eve gıdncede güselce bir banyo yaparım namaz kılar dua ederim topikteki tüm kızların evine saglık mutluulk huzur bebişlerinede saglıkla kucaklrına almayı nasip et diye sizde dua edin
Ikraaaaaaaaaaaaa inanmıyormmm allah bağışlasın cnaım ya çok sevindim hafta sonu bende sizin otarafa gittim aklıma geldin walla nikah salonunun ordan filan geçtim 🙂🙂🙂
kızlar bugün boy abdesti alırsan bütün sene abdestli gezmıs gıbı olurmuşsn alısverıs yaparsan evin bol bereketli olurmuş biz iş çıkısı alırverıs yapacagız eve gıdncede güselce bir banyo yaparım namaz kılar dua ederim topikteki tüm kızların evine saglık mutluulk huzur bebişlerinede saglıkla kucaklrına almayı nasip et diye sizde dua edin
Hıı benim yüksek biraz falna geldi doktora ikiz olabilir demiş ama gayet iyi gibi görünüyor...
Burada asla karşı gelemezsin, üst katımızda müftü yardımcısı oturuyor o bişiler söylemiş, akşam maskeliler gelip kapısını tekmelemişler. Eve bi geldik polis sarmış her yeri, adamı emniyete almışlar, tayin çıkarmaktan falan bahsediyorlar.
Biz azeri mahallesindeyiz, o nedenle asla eleştiremeyiz...
ALLAHIMA şükrler olsun öyle bir yerde degılım burasıda küçük bir yer ama böyle şeyler yok işte bunlar din yolundan sapanlar Rabbim hidayet versin diyecek bir şey yok
ay bizde bütün market manav alışverişimizi dünden yaptık bilsem almazdım bugüne bırakırdım eşime birkaç bişiyler ısmarlıcam gelirken tuz fln alsın eksiğimde hiç yok abdest alır namaz kılarım ama
Hıı benim yüksek biraz falna geldi doktora ikiz olabilir demiş ama gayet iyi gibi görünüyor...
Burada asla karşı gelemezsin, üst katımızda müftü yardımcısı oturuyor o bişiler söylemiş, akşam maskeliler gelip kapısını tekmelemişler. Eve bi geldik polis sarmış her yeri, adamı emniyete almışlar, tayin çıkarmaktan falan bahsediyorlar.
Biz azeri mahallesindeyiz, o nedenle asla eleştiremeyiz...
Ya canım zaten eleştiriden anlayan kişiler eleştirilir veya yorum yapılır ki onlarda ona inanıyorlar çocukluktan beri öyle görmüşler yapıyorlar belki onların yerinde bizde olsak bizede normal gelirdi... Ama uzaktan bakınca gerçekten tuaf geliyor 🙁 Boşver canım zaten siz ne eleştirin ne olumsuz bişey söyleyin. Mimlenmenin faydası olmaz zaten. Orda olduğunuz sürece iyi geçinmeye bakıcaksınız çevreyle.
ALLAHIMA şükrler olsun öyle bir yerde degılım burasıda küçük bir yer ama böyle şeyler yok işte bunlar din yolundan sapanlar Rabbim hidayet versin diyecek bir şey yok