arabası olan melekler diyin bana bakalım ayda ne kadar masraf ediorsunuz
ne kadar tutuo benzin parası
biz artık bikaç ay içinde almaya niyetlendik kısmetse
amma korkuyrm yanlış yapmayalım sonra
Quencim ne yapmam gerektiğine dar hiçbir bilgim yok, eşim şimdi hastaneye geçecek görüşmek için ona göre doktora gidicem.
Herkes farklı bişey söylüyor.
Değerim 295 çıktı, bazıları yüksek, bazıları normal diyor, kafam allak bullak...
Bu arada iş telaşı büyük zorlukmuş bende evde kalınca farketmiştim.
Canım bu değerlenden ben anlamıyorum ben sadece test yapmıştım ondada çift çzgiyi görmüştüm sonra doktora gittiğimizdede keseyi gördük. Senin şimdi nasıl oldu en son ne zaman adet oldun? sadece kan testimi yaptırdın ne zaman belli oldu hamişliğin?
hoşbulduk kızlar iyiyim ya kendimi çok zinde hissediyorum bugün evde olmanın verdiği keyif sanırım miskinlik yapıyorum. Ama üstümüzde kara bulutlar var geçen hafta eşimi acile kaldırmıştık biliyosunuz bu haftasonuda beni acile kaldırdılar😕😕 cuma gecesi sıtma tuttu titremeye başladım elim ayağım demir gibi buz oldu eşim hastaneye götürdü hemen bu sefer yoldada yanmaya başladım ateşim çıktı hastanede serum taktılar ateşimi düşürmek için o iyi geldi baya. bebek karnımda oynamaya devam etiği için onunla ilgili endişenleme bişey olmaz dediler üşütmüşüm sadece doktor antibiyotikle ağrı kesici ateş düşürücü verdi ama ben yinede kullanmadım onları kendimi daha iyi hissettiğim için dinlendim bol bol şimdi iyiyim baya umarım bu son olur artık hastaneye sadece kontrole gideriz.
hoşbulduk kızlar iyiyim ya kendimi çok zinde hissediyorum bugün evde olmanın verdiği keyif sanırım miskinlik yapıyorum. Ama üstümüzde kara bulutlar var geçen hafta eşimi acile kaldırmıştık biliyosunuz bu haftasonuda beni acile kaldırdılar😕😕 cuma gecesi sıtma tuttu titremeye başladım elim ayağım demir gibi buz oldu eşim hastaneye götürdü hemen bu sefer yoldada yanmaya başladım ateşim çıktı hastanede serum taktılar ateşimi düşürmek için o iyi geldi baya. bebek karnımda oynamaya devam etiği için onunla ilgili endişenleme bişey olmaz dediler üşütmüşüm sadece doktor antibiyotikle ağrı kesici ateş düşürücü verdi ama ben yinede kullanmadım onları kendimi daha iyi hissettiğim için dinlendim bol bol şimdi iyiyim baya umarım bu son olur artık hastaneye sadece kontrole gideriz.
Canım bu değerlenden ben anlamıyorum ben sadece test yapmıştım ondada çift çzgiyi görmüştüm sonra doktora gittiğimizdede keseyi gördük. Senin şimdi nasıl oldu en son ne zaman adet oldun? sadece kan testimi yaptırdın ne zaman belli oldu hamişliğin?
Öncelikle geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Ben ilaç kullandığım için regl günü gelmeden test yaptım ve silik çıktı.
Bi kaç gün bekleyim kana gittim, yani regl günüm bugün.
Dünde hiç doktor yoktu bir dahiliyeciye göstermiş eşim ve değerler yüksek ikiz olabilir falan demiş.
Bende tedirgin oldum bir an yüksekse bir problem olurmu diye.
Quennim geçmiş olsun canım...allhım korusun..
Ufakta olsa bi sadaka ver canım..yada yetim bi çocuk varsa harçlık ver..
Allah kazadan beladan hastalıktan korusun hepimizi ailelerimizi eşlerimizi..