Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evet huzur farkındayım gelemediğinin çok ara verdin artık herkes bişeyler diyip çekliliyor kenera valla bende bir gitcem izimi değil gölgemi bulamıcaksınız a

iş güç ev uğraşıp gidiyoruz bakalım

bugün halıları yıkamaya vercem alıcakalr hiç
işim olmaz neferet ederim halı yıkamaktan
zaman bulsam yatıp dinlencem birde bunlarla uğraşamam ayşe
offf iş bitmez en iyisi kendime baakyım

sen gitme sahilcim en azında seni buluyoruz geldiğimizde, huzurcum hoş geldin tatlım

vefalı arkadaşlarım benim nasılsınız
doğrusun sahil gelemiyorum. zaman yetmiyor bir türlü.
işyerinde stresli projeler devam ediyor. bi boş kalamadım ev desen zaten öyle ne zaman sabah oluyor anlamıyorum. ömrümün en hızlı 2 senesi geçti. ne zaman ekim ayı oldu anlamadım. tesadüfüm sende yıllanmışsın. Allah nice mutlu yıllar nasip etsin eşinle ve doğacak çocuklarınla inşallah.
en az bugünkü kadar mutlu olun hep.
sahilcan bebiş nasıl? anlat detayıyla.

ben iyiyim kızlar görüşmeyeli neler yaptım? geçen haftasonu kuzenlerim gelmek istiyordu hepsini aldım toplam 25 kişiydik. ablam ctesiden geldi. tüm gün hazırlık yaptık, pazar geldiler. çok güzel geçti, kuranı kerimde okuduk. hep istiyordum güzel oldu.
derken dün işten eve geldik baktık ki kapımızın önündeki mermeri kırılmış ve de kapının alt kısmını zorlamışlar belli, kalkmış biraz. karşı komşu ses duydu mu bir bakayım diye gittiysem, meğer onların eve girmişler. çelik kapının iskeletini komple çıkarıp, kilitleri açabiliyorlarmış.
biraz bişiler almışlar evden 3-4 bintl kadar. herhalde sonra da bizim eve başladılar. sebebini bilmiyoruz ama bizim eve girmemişler. Allah esirgedi ya bir ses duydular bilmiyorum artık. karşı komşum hem alttan hem üstten kilitleyip 3 saatliğine dışarı çıkmış, nasılda bildiler evde para olduğunu ve kadının evde olmadığını bilemedik.
kızlar çok dikkat edin, kapılarınızı güzel kilitleyin ben çok korktum bu olaydan. Allah kimsenin başına vermesin.
bugün evden çalışıyorum.
ondan gelebildim bir bakabildim. işyeri çoook yoğun.....
bunlar dışında bir sıkıntı yok kızlar.
biz borç ödemeye devam harıl harıl. Allah düze çıkarmayı nasip etsin inşallah hepimizi.

bayramda görümce kızçe ve eşi geliyor bayram tatili için. 2. günü gelecekler. ertesi salı döneceklermiş. bu kızçe ilk defa geliyor. inşallah onları da hayırlısıyla atlatırım. elti kızçem de bu şehirde olduğu için ona da giderler ben de de kalırlar.
bir de derin dondurucu almayı düşünüyorum, fikri olan varsa fikir alabilirim.
öpüyorum sizleri

yazarsanız bugün buralardayım

Selamın aleyküm kızlar. Nasılsınız?

Bugün patronum yurtdışına gitti iki gün olmucak. Fırsat buldukça buralarda olucam.
İşler bildiğiniz gibi çok yoğun çalışmaya devam ediyorum. Fu.a.r haftamızdı sürekli koşturmaca.
Bir aydır cumartesileri full çalışıyorum. Sadece pazarları evde kalıyorum. Onda da hep bi misafir falan geliyor 🙁
Dönem dönem hayattan bıkıyorum, evlilikten bıkıyorum bildiğiniz nedenlerden ama şimdilik yapıcak bişi yok.
Kızçeyle konuşmuyoruz hala. Konuşmayı da düşünmüyorum kafam rahat onla konuşmadığım zaman.
ama kendi çapında laf sokmalara devam ediyor. Allaha havale ediyorum. Bende durumlar böyle.

Huzur senin yazdığnı okudum şimdi son sayfadaydı. Çok şükür hırsızlar girememişler. Allah korusun. Herkesin canını malını.
Sen kazan uğraş didin onlar hemen alıp gitsinler. Hadi gitmelerini geçtim o eve girmeleri ve senin onu bilmen insanı çok rahatsız eder.
Yine gelirlermi yine girerlermi paronaya olur insan 🙁
Bizim üstkata çok girerlerdi kapının dışından demir bi kapı yaptırdılar kurtuldular.

şıpıdıkım hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun sıkıntıların geçer feraha erersin inşallah.
canım biz şimdi çelik kapı yaptırıyoruz. bizim kapılar müteahhit firma nedeniyle biraz emniyetsizmiş. daha güvenli bir kapı seçtik dün akşam acilen. 1400 tl de masraf çıktı durup dururken. bütün gece rüyamda hırsızlarla uğraştım.

ben hepimize dua ediyorum kızlar aklıma geldikçe siz de edin.