Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayyyyyyyyyyy kuzuslarim gelebildim sonunda sifre hatasi veriyordu topic baya ugras sonucu actim tekrar.sizleri cok ozledim ihmalde ettim biliyorum ama ev yerlestir sehir degistir birde etrafim kalabalikti kizcede daha birazonce gitti otobuse bindirdik 12 gundur dizdizeydik bayildim valla 🙁( bi yalniz klamadim yahuu gelen giden komsularr off ee sizler nasilsiniz var mi yeni haberler.ben ayniyim dinlenme faslina gecemedim daha sanki onca yil ben calismamis gibiyim hep evdeydim sanki hic ozlemedim calismayi kafam sismis yahuu simdi cik gez dolas gece gec yat sabah gec kalkk ohhh hayat varmis koca parasi yiyecem artik ha opuyorummm sizleriiiiiiiii
canım koştuğum bir yer yok burası zaten bizim topik ve burdaki kızlarla senelerdir merabalaşıyoruz arada ilgimi çeken konu olunca bakıyorum ne yapayım sende öyle her yerden çıkıyorsun
yok kız ben silmedim eşim ark temizlerken silmiş söyledi banada ben seni görmeyince söyleyemedim
niye sileyim telefondan yapınca bir sürü akrabalrım felan hepsi gitmiş
canım koştuğum bir yer yok burası zaten bizim topik ve burdaki kızlarla senelerdir merabalaşıyoruz arada ilgimi çeken konu olunca bakıyorum ne yapayım sende öyle her yerden çıkıyorsun
kuzu gecmis olsun grip misin yoksa yine.sark gorevindeyiz kuzu surgun yedik🙂) attilar ucralara bizi ama her yerden yetisirim sizlere🙂esim vardiyali caliyoruz bu gece yalniizim evde ponponlu perde filan yaptim el isine verdim kendimi🙂ogrenci buldum kendime ingilizce dersi bile veriyorum bos vaktim olmuyor gunduzleri komsular zart kapi🙂 oyle iste kuzuslarrr