Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tamm kafacım onlem ıcın kullana rıskın varsa tabı o ayrııı bbebegım amam erak etme bır seycık olmazz hayrlısıylaaa zaman gecer kucagımıza almak nasıp olurr bne doktoruma guvenmıom baska bır hastane buldum özel hastane bıze 2 saat uzak bakalım orayı deneyecegım burada doktor yok dogru duzgun yaa

evet canım önlem için verdi ne yapayım bende içiyorum...inşallah hayılrıısyla alırız canım kucağımıza..

ama benim kalp atışlarını duymamam normal değilmi? yani daha erkek diye biliyorum bende ..

canım 2 saat uzaklıktaki hastane seni çok fazla yorar ama ya..yakınlarda şöyle iyi bi yer bulsan

bizim burda devlet hastanesinin şartları malum özel hastaneden memnun kalmadım muayene ucretlerı cok düşük bu yuzden cok yogun gittiğimde saatlerce beklıyorum üstelık doktor cok kısa muayene edıyor cep numarasını vermıyor klınıge gıdıom ordakı doktor ıyı tecrubelı bıraz sezeryan yanlısı ve fazla rahat anneannemler o hastaneye yakın zaten 3 hafta once işten ayrılmam gerekcek gıderım anneanem bana bakar bıraz🙂hayırlısı tabıı zaman gosterecek kafacım tek ıstegım ıyı ıcıme sınen bır doktor kızlar ben cıkıom tekrar grszz kafacım bızım ıcınde dua ett optum cok kuzucan

- - - Updated - - -

evet 2bucuk aylık sen çoktan göbiş çıktımı 🙂

ben severim niran ünsal 🙂

yok kafacım ne gobegıı ben kilo verdım iştahsızlık yuzunden 57.8 kıloydum 55 kıloyum

kız ben keseyi görmedim diyom sen kal atışı diyon🙂 daha erken onun için

hmm anladım canım eğer yakınlarda tanıdık biri varsa tabiki tercih etme sebebin 2 ye katlanır..

evet özel hastaneler o durumda malesef herkes orda devletten bi farkı kalmadı ne yazıkki..

a doğru söylemiştin unutmuşum ama ilk aylarda kilo düşüsü bazı kişilerde normalmiş 2 aya filan toparlarsın inşallah canım..

bu arada dua ederim sende bize et olurmu hadi iyi akşamlar 🙂

çok yanlış yapıyorsun kendini zorlaman sürekli atıştırman lazım benim ağzım durmuyo valla s
rekli cevi badem felan atıştırıp duruyorum gün boyu