Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahilooooo sıralı liste yapsanız bi hani eskiden bi yapılmıştı ya🙂

kelebekcim birde kal atışlaı ne zaman duyuluyor canım.. bende şimdi onu taktım kafaya bi yerde 5-4 de kalp atışını duydum yazıyordu bende daha öyle bişey olmadı da kafama takıldı 😕

- - - Updated - - -

kafa titnaa söyle kırmızı yapsınnnnn seni
kutlayalım :tekno:

aaa evet sahiiiii bende kırımızı olcam dimi 🙂

ay gerçekten şaka gibi hala inanamıyorum kızlar..

birde doktor bana 2 tane ilaç verdi biri vitaminmiş biride progestan

kızlar yine ben, benden size tavsiye kendinize hamilelik günlüğü yapın gün gün neler hissettiğinizi yazın..
sonra okursunuz keyifle..

- - - Updated - - -

deneme tekno

sahilooooo sıralı liste yapsanız bi hani eskiden bi yapılmıştı ya🙂

kelebekcim birde kal atışlaı ne zaman duyuluyor canım.. bende şimdi onu taktım kafaya bi yerde 5-4 de kalp atışını duydum yazıyordu bende daha öyle bişey olmadı da kafama takıldı 😕

- - - Updated - - -

aaa evet sahiiiii bende kırımızı olcam dimi 🙂

ay gerçekten şaka gibi hala inanamıyorum kızlar..

birde doktor bana 2 tane ilaç verdi biri vitaminmiş biride progestan
pregestan düşük önlek çin kullanılıyor sanırım bana vermedi

progestan düüşük öneleyicini bende 4 gün kullandım agır bı ılaç sürekli uyummuştum ama bıraktım tehlıkem gecnce sana nyıe verdık kafa anlamadım ben alakasınz vermıs 6.haftad akalp atısı duyuluyor kafacım

progestan agır bır ılaç bnce baska bır doktora sor derım ben ıkı doktora gıdıyordum tehlıkem gecınde bıraktırdı bı doktor dıgerı kullanmaya devam et dedı ben kullanmadım kı senın tehlıkenyok

progestan düüşük öneleyicini bende 4 gün kullandım agır bı ılaç sürekli uyummuştum ama bıraktım tehlıkem gecnce sana nyıe verdık kafa anlamadım ben alakasınz vermıs 6.haftad akalp atısı duyuluyor kafacım

ay evet çok fena kafa yaptı canım aldım bugünde..

benim 3 gece önce tuvalete gittiğimde beyaz akıntımın içinde çok ucuk bi pembelik görüm diye hatırlıyorum dedim doktora..hatırlıyorum çünkü uykuluydum gece 4 gibi filandı hahaha

oda bu hapı verdi ben bişey göremedim ama ne olur ne olmaz dedi.

progestan agır bır ılaç bnce baska bır doktora sor derım ben ıkı doktora gıdıyordum tehlıkem gecınde bıraktırdı bı doktor dıgerı kullanmaya devam et dedı ben kullanmadım kı senın tehlıkenyok

ama işte ya varsa 😕

ben hastaneye gitmiyorum canım doktorum özel çalışıyor güvendim birde bu doktora değiştirmek istemem ama 😕

- - - Updated - - -

kafacan kontrole ne zaman gideceksin

canım 15 aralıkta randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için birde 6tane tahlil var onları yaptırcam

Geri