Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla şuan iki kişilik bir heyecan yaşıoruz herkesin hamileliğine çok sevindim doğanlara ikraya herkese ama kafa çok istiyordu bekliyordu biz ona nazaran şanslıydık kızlarla allah bize erken nasip etti çok şükür kafada olunca sevinçliym sank ibeni yeni hamiş olmuşum gibi
kelebekim sen nası haber verdin eşine, yazdıysan bile okuyamamışımdır. anlatır mısın bida.
canım bizim malum borçlar boyumuzu aşmış durumda.
seneye ocak gibi rahatlayacağız.
Allah kısmet ederse, bu yaza hamile kalıp ocaktan sonra doğurmak istiyorum. ancak Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah..
borclar bıtmez be huzurum hayatımız borc vla🙂🙂
ben eşimle o aksam yemege cıktım yemekten once ona küçük bir paket verdim hediye paketi açtıı ve miniik bebek patiğini görünce şaşırdııı kalktı benı alnımdan öptü sonra yanklarımdann cok duygulandı cok ıstıyordu cunku sonra yemegımızı yerkenn konuştukkk öyle işte🙂
borclar bıtmez be huzurum hayatımız borc vla🙂🙂
ben eşimle o aksam yemege cıktım yemekten once ona küçük bir paket verdim hediye paketi açtıı ve miniik bebek patiğini görünce şaşırdııı kalktı benı alnımdan öptü sonra yanklarımdann cok duygulandı cok ıstıyordu cunku sonra yemegımızı yerkenn konuştukkk öyle işte🙂