Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzurcuğum tesadüfe katılıyorum bu kadar uzun sre hapla korunmayın bence
kızlar birde ben bişiy söylicem sizde de var mı bu bilmiorum ben acaba hamile kalamazsam die korkuyorum

kuzucuğummm düşünme böyle şeyler rabbim nasip ederse herşey olur korkutmayın kendinizi

Slm kızlaar, yemeğimi yaptım geldim, eşim geç gelecek bende birazdan yemek yicem yalnız 🙁(
Biri bana eşlik etsin.
Bu arada kremşantili kurabiye idolüm oldu, şimdide kakaolusunu yaptım 🙂)

ben gelirim kuzu çok acıktım valla bi ben yapamadım yawww belki denerim bu akşam

aminnnn şıpıdıkım yeditepede acıbademde medipolde falan biyerde yaparım diyorum. bunlarda ssklı doğum ne kadarki sence?

canım kesin fiyat bilgim yok ama acabademde ssk geçmiyor olabilir. bu içlerinde en iyisi acıbadem. arayıp detaylı bilgi almak lazım. bizim burdan birisi acıbademde doğum yaptı özel sigortalıydı. Hamilelik süresince doğum dahil en az 6 bin harcamış. Bütün kontrollere testlere falana filana. E zaten özel sigortayada her sene belli bir para ödüyorsun. Bukadar paralar ödedikten sonra sigortayı beklemeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Acıbadem olmasada birsürü hastane var. En iyisi ssk anlaşması olan özel iyi bi hastane bulmak. Ben medical park düşünüyorum. Oranın anlaşması var. Doğum için belli bi rakam ödüyomuşsun sadece.

huzurcuğum tesadüfe katılıyorum bu kadar uzun sre hapla korunmayın bence
kızlar birde ben bişiy söylicem sizde de var mı bu bilmiorum ben acaba hamile kalamazsam die korkuyorum

selam esencim bende çok korkarım hep.
Allah hayırlısını versin.

Slm kızlaar, yemeğimi yaptım geldim, eşim geç gelecek bende birazdan yemek yicem yalnız 🙁(
Biri bana eşlik etsin.

ikracım bende seni sordum az önce hoşgeldin balım..

yemene içmene dikkat et tamam mı?

Allahım hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah ablacımm

teşekkür ederim niersim nasıl gidiyo evlilik. 1 ay olmadı daha dimi.

Biri bana eşlik etsin.

Afiyet bal şeker olsun.

Ben fırınımı kullanmayı öğrenirsem yapacağım.
Tarifini yanlış hatırlamıyorsam fırın gerekiyordu değil mi?

Huruzrcum hangi sigorta benim eşiminde vardı ama biz yaptırmadık %50 karşılıyordu şirket zamanını da kaçırmış bulunduk araştırma fırsatımızda olmadı

kuzucuğummm düşünme böyle şeyler rabbim nasip ederse herşey olur korkutmayın kendinizi

ben gelirim kuzu çok acıktım valla bi ben yapamadım yawww belki denerim bu akşam

Gel canımcım valla, mantar çorbam, etsiz patates yemeği ve makarnam var, dün doyamadım makarnaya bugün yine yaptım 🙂)
Gariban yemeğimlen doyarız beraber...

Bende İstanbul'da düşünüyorum nasipse...

teşekkür ederim niersim nasıl gidiyo evlilik. 1 ay olmadı daha dimi.

Yok ablacım henüz olmadı.Kısmetse 6 gün sonra tam bir ay olacak 🙂
Bana sanki yıllardır ordaymışım eşimleymişim gibi geliyor.
Şükürler olsun ki hep aynı evde olmak zor derlerdi biz sorun yaşamadık.Allahımda yaşatmasın inşallah.