Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ikracım inş biz buluşuruz her halükarda yakınız zaten baya.

Evet canım gelmişken seni görmeden dönmek istemem doğrusu...

evet canım bende. ne kadar kalacaksın?

acıbadem'in sgk anlaşması var kızlar ama acıbadem pahalı bir hastane olduğu için diğerlerinden fazla tutuyor muayenen ve tahlil ücretleri
ataşehir de kadıköy şifa var, tertemiz ve doktorları gerçekten cok iyi sgk anlaşmalı hastane
arkadaşımın kardeşi özel sigortası olmadan sgk anlaşmalı yaptı orda doğumu 600 TL ye
demekki 1200 falan tutuyor
2000 lira sezaryan mış.

baldemcim baya uygunmuş. bu arada sen istifa ettin mi? nasılsın?

maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın çok yenisiniz daha.
Allah herşeyi gönlüne göre versin ilk 2 ay adaptasyon süreci biraz zordur. sonrası daha da güzel olur inşallah.

Benim tek sıkıntım ailemin alışamaması oluyor ablacım.Biliyorum çok normal ama bizimkilerin sınırı yok.
Annem eşimle anlaşma yapıyor.Tatilinin pazar olduğu zamanlar cumartesinden kalın diye.
eşimde kıramıyor nişanlılık döneminde annen çok destek oldu bize dayanamıyorum diyor.
Ama daha bir ay olmadı 3 kere kaldık.Alışıcaklar inşallah.

bu ara işten çıkacağım için yoğunluk var canım. gelemiyorum pek. arada dalıyorum muahbbete. bizim oğlanın keyfi yerinde hamdolsun. bacak bacak üstüne atmıştı cuma gittiğimde ultrasyona. resmen aklım çıktı.

tazminatın hakkında bişey söylediler mi canım?
senin oğluş tam bir paşa demekki🙂

Ya bende kızları çok seviyorum ama hep erkek var dilimizde nedense...
Kaynımın oğlu Berat olsun yenge diyo 🙂)

hayırlısı inşallah canım. anneler kızı yakıştırıyor yanına genelde. süsleyecekler ya. berat ismini çok severim. ama ağır geliyormuş çocuklara. mesela benim aklımda ömer vardı ama dün tv de gördüm isim analisti vardı o söyledi. bazı isimler zorlarmış insanları. ömer volkan furkan ve samet gibi.

tazminatın hakkında bişey söylediler mi canım?
senin oğluş tam bir paşa demekki🙂

yok canım ben ayrıntılı konuşmadım sadece kıdem tazminatımı istiyorum dedim tmm dediler. ne kadar tuttuğunu falan bilmiyorlar. herlade az çok fikirleri vardır yaklaşık 2000 tl falan çünkü.bu pintilerden bu para nasıl çıkacak emin değilim ama muhasebeci sen merak etme dedi. avukatlar bilir az çok kanunu. vermezlerse söke söke alacağını.

Geri