Huzurum nasipse 1 ay sonra oradayım, bu föncükler buluşmak istemiyo, gel biz senlen buluşma ayarlayalım, belki kızlara ilham olur 🙂)
huzurcuğum tesadüfe katılıyorum bu kadar uzun sre hapla korunmayın bence
kızlar birde ben bişiy söylicem sizde de var mı bu bilmiorum ben acaba hamile kalamazsam die korkuyorum
Slm kızlaar, yemeğimi yaptım geldim, eşim geç gelecek bende birazdan yemek yicem yalnız 🙁(
Biri bana eşlik etsin.
Bu arada kremşantili kurabiye idolüm oldu, şimdide kakaolusunu yaptım 🙂)
aminnnn şıpıdıkım yeditepede acıbademde medipolde falan biyerde yaparım diyorum. bunlarda ssklı doğum ne kadarki sence?
huzurcuğum tesadüfe katılıyorum bu kadar uzun sre hapla korunmayın bence
kızlar birde ben bişiy söylicem sizde de var mı bu bilmiorum ben acaba hamile kalamazsam die korkuyorum
Slm kızlaar, yemeğimi yaptım geldim, eşim geç gelecek bende birazdan yemek yicem yalnız 🙁(
Biri bana eşlik etsin.
Allahım hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah ablacımm
Biri bana eşlik etsin.
inş kuzucummm
öpüyom balım senide. dualar edelim birbirlerimize
bu arada eski hamişlerimiz napıyo akasya ile queen es
kuzucuğummm düşünme böyle şeyler rabbim nasip ederse herşey olur korkutmayın kendinizi
ben gelirim kuzu çok acıktım valla bi ben yapamadım yawww belki denerim bu akşam
canım kesin fiyat bilgim yok ama acabademde ssk geçmiyor olabilir. bu içlerinde en iyisi acıbadem. arayıp detaylı bilgi almak lazım. bizim burdan birisi acıbademde doğum yaptı özel sigortalıydı. Hamilelik süresince doğum dahil en az 6 bin harcamış. Bütün kontrollere testlere falana filana. E zaten özel sigortayada her sene belli bir para ödüyorsun. Bukadar paralar ödedikten sonra sigortayı beklemeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Acıbadem olmasada birsürü hastane var. En iyisi ssk anlaşması olan özel iyi bi hastane bulmak. Ben medical park düşünüyorum. Oranın anlaşması var. Doğum için belli bi rakam ödüyomuşsun sadece.
teşekkür ederim niersim nasıl gidiyo evlilik. 1 ay olmadı daha dimi.