akasya oğlusşunmu oluyorr ismini belirledinizmibu ara işten çıkacağım için yoğunluk var canım. Gelemiyorum pek. Arada dalıyorum muahbbete. Bizim oğlanın keyfi yerinde hamdolsun. Bacak bacak üstüne atmıştı cuma gittiğimde ultrasyona. Resmen aklım çıktı.
Huzurum nasipse 1 ay sonra oradayım, bu föncükler buluşmak istemiyo, gel biz senlen buluşma ayarlayalım, belki kızlara ilham olur 🙂)
canım kesin fiyat bilgim yok ama acabademde ssk geçmiyor olabilir. bu içlerinde en iyisi acıbadem. arayıp detaylı bilgi almak lazım. bizim burdan birisi acıbademde doğum yaptı özel sigortalıydı. Hamilelik süresince doğum dahil en az 6 bin harcamış. Bütün kontrollere testlere falana filana. E zaten özel sigortayada her sene belli bir para ödüyorsun. Bukadar paralar ödedikten sonra sigortayı beklemeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Acıbadem olmasada birsürü hastane var. En iyisi ssk anlaşması olan özel iyi bi hastane bulmak. Ben medical park düşünüyorum. Oranın anlaşması var. Doğum için belli bi rakam ödüyomuşsun sadece.
selam esencim bende çok korkarım hep.
Allah hayırlısını versin.
ikracım bende seni sordum az önce hoşgeldin balım..
yemene içmene dikkat et tamam mı?
teşekkür ederim niersim nasıl gidiyo evlilik. 1 ay olmadı daha dimi.
Afiyet bal şeker olsun.
Ben fırınımı kullanmayı öğrenirsem yapacağım.
Tarifini yanlış hatırlamıyorsam fırın gerekiyordu değil mi?
ikracım inş biz buluşuruz her halükarda yakınız zaten baya.
Evet canım gelmişken seni görmeden dönmek istemem doğrusu...
huzurcuğum tesadüfe katılıyorum bu kadar uzun sre hapla korunmayın bence
kızlar birde ben bişiy söylicem sizde de var mı bu bilmiorum ben acaba hamile kalamazsam die korkuyorum
Slm kızlaar, yemeğimi yaptım geldim, eşim geç gelecek bende birazdan yemek yicem yalnız 🙁(
Biri bana eşlik etsin.
Bu arada kremşantili kurabiye idolüm oldu, şimdide kakaolusunu yaptım 🙂)
bu ara işten çıkacağım için yoğunluk var canım. gelemiyorum pek. arada dalıyorum muahbbete. bizim oğlanın keyfi yerinde hamdolsun. bacak bacak üstüne atmıştı cuma gittiğimde ultrasyona. resmen aklım çıktı.
bu ara işten çıkacağım için yoğunluk var canım. gelemiyorum pek. arada dalıyorum muahbbete. bizim oğlanın keyfi yerinde hamdolsun. bacak bacak üstüne atmıştı cuma gittiğimde ultrasyona. resmen aklım çıktı.
canım kesin fiyat bilgim yok ama acabademde ssk geçmiyor olabilir. bu içlerinde en iyisi acıbadem. arayıp detaylı bilgi almak lazım. bizim burdan birisi acıbademde doğum yaptı özel sigortalıydı. Hamilelik süresince doğum dahil en az 6 bin harcamış. Bütün kontrollere testlere falana filana. E zaten özel sigortayada her sene belli bir para ödüyorsun. Bukadar paralar ödedikten sonra sigortayı beklemeye gerek yok diye düşünüyorum ben. Acıbadem olmasada birsürü hastane var. En iyisi ssk anlaşması olan özel iyi bi hastane bulmak. Ben medical park düşünüyorum. Oranın anlaşması var. Doğum için belli bi rakam ödüyomuşsun sadece.
Ediyorum canımcım, ama bu 2 gündür canım accayip arnavut biberi istiyo ve yiyorum, umarım zararı olmaz..
Evet canım, sadece 20 dk ihtiyacın olacak fırına 🙂)
Huruzrcum hangi sigorta benim eşiminde vardı ama biz yaptırmadık P karşılıyordu şirket zamanını da kaçırmış bulunduk araştırma fırsatımızda olmadı
Yok ablacım henüz olmadı.Kısmetse 6 gün sonra tam bir ay olacak 🙂
Bana sanki yıllardır ordaymışım eşimleymişim gibi geliyor.
Şükürler olsun ki hep aynı evde olmak zor derlerdi biz sorun yaşamadık.Allahımda yaşatmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?