Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Huzurum nasipse 1 ay sonra oradayım, bu föncükler buluşmak istemiyo, gel biz senlen buluşma ayarlayalım, belki kızlara ilham olur 🙂)

ikracım inş biz buluşuruz her halükarda yakınız zaten baya.

sağol şıpıdıkım. karıkoca 3600 tl ödücez sigorta için. doğumu falanda kapsıyor. bakalım dediğim gibi sağlık sig şart değil. yazki ruh halime göre karar veririz. inş Mevlam hiçbirimize aratmaz..

Ediyorum canımcım, ama bu 2 gündür canım accayip arnavut biberi istiyo ve yiyorum, umarım zararı olmaz..

Afiyet bal şeker olsun.

Ben fırınımı kullanmayı öğrenirsem yapacağım.
Tarifini yanlış hatırlamıyorsam fırın gerekiyordu değil mi?

Evet canım, sadece 20 dk ihtiyacın olacak fırına 🙂)

huzurcuğum tesadüfe katılıyorum bu kadar uzun sre hapla korunmayın bence
kızlar birde ben bişiy söylicem sizde de var mı bu bilmiorum ben acaba hamile kalamazsam die korkuyorum

bazen benimde aklıma geliyor. yakın arkadaşlarımızdan 5 6 yıllık evli var tüp bebek tedavisi falan görüyolar olmuyo 🙁 Aklımıza geliyor bazen bizimde ya olmazsa diye. Allah hayırlısını versin inşallah.

Slm kızlaar, yemeğimi yaptım geldim, eşim geç gelecek bende birazdan yemek yicem yalnız 🙁(
Biri bana eşlik etsin.
Bu arada kremşantili kurabiye idolüm oldu, şimdide kakaolusunu yaptım 🙂)

afiyet olsun şeker.

hayt keyfine düşkün olucak seninki desene 😀

Kıyamam ben sizi ya.Sizi gördükçe erken olduğunu bile bile bebiş istiyorum🙂 Maşallah maşallah.

Geçende badiden göbişim açıldı.Eşimde yanımda uzanıyoruz.
Kızçem üşümesin kıyamam dedim.(Şakacıkdan)Eşimde oğluşumuz üşümesin tabi dedi.
Aaa bak sen oğlan mı istersin yani dedim.Erkek adamın erkek oğlu olur dedi paşam 🙂
Darısı hayırlı zamanda isteyen herkesin başına inşallah.

acıbadem'in sgk anlaşması var kızlar ama acıbadem pahalı bir hastane olduğu için diğerlerinden fazla tutuyor muayenen ve tahlil ücretleri
ataşehir de kadıköy şifa var, tertemiz ve doktorları gerçekten cok iyi sgk anlaşmalı hastane
arkadaşımın kardeşi özel sigortası olmadan sgk anlaşmalı yaptı orda doğumu 600 TL ye
demekki 1200 falan tutuyor
2000 lira sezaryan mış.

Ediyorum canımcım, ama bu 2 gündür canım accayip arnavut biberi istiyo ve yiyorum, umarım zararı olmaz..

Evet canım, sadece 20 dk ihtiyacın olacak fırına 🙂)

Geçende canım börek istedi.Ama cesaret edipde fırını açamadım canım.
Benimki mini fırın hiç anlamıyorum ayarlarından.Hafta sonu aklımda bulunsun eşimle bakınayım öğrenip bende yaparım.

oh yerim ben onu maşallah canımmm.

Huruzrcum hangi sigorta benim eşiminde vardı ama biz yaptırmadık P karşılıyordu şirket zamanını da kaçırmış bulunduk araştırma fırsatımızda olmadı

elçinim benim eski şirketimde sigortam acıbademdendi. şimdikine ergo karar verdik. seneye bence sende yaptır canım.
bu arada eşin hala aynı işyerinde mi. siz ne zaman bebiş düşünüyorsunuz
sen işinden memnun musun kaç ay oldu?

maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın çok yenisiniz daha.
Allah herşeyi gönlüne göre versin ilk 2 ay adaptasyon süreci biraz zordur. sonrası daha da güzel olur inşallah.