evet canım sürpriz yaptı bize oğlum. ismi başındanberi berk dedik berk kaldı. daha faklı bir isim içimize sinmediği sürece berk olacak. sanırım bizim oğlanın nasibi bu kızlar ya hiç bir isimi beğenemiyorum.
acıbadem'in sgk anlaşması var kızlar ama acıbadem pahalı bir hastane olduğu için diğerlerinden fazla tutuyor muayenen ve tahlil ücretleri
ataşehir de kadıköy şifa var, tertemiz ve doktorları gerçekten cok iyi sgk anlaşmalı hastane
arkadaşımın kardeşi özel sigortası olmadan sgk anlaşmalı yaptı orda doğumu 600 TL ye
demekki 1200 falan tutuyor
2000 lira sezaryan mış.
evet canım sürpriz yaptı bize oğlum. ismi başındanberi berk dedik berk kaldı. daha faklı bir isim içimize sinmediği sürece berk olacak. sanırım bizim oğlanın nasibi bu kızlar ya hiç bir isimi beğenemiyorum.
maşallah canım. Allah nazarlardan saklasın çok yenisiniz daha.
Allah herşeyi gönlüne göre versin ilk 2 ay adaptasyon süreci biraz zordur. sonrası daha da güzel olur inşallah.
Benim tek sıkıntım ailemin alışamaması oluyor ablacım.Biliyorum çok normal ama bizimkilerin sınırı yok.
Annem eşimle anlaşma yapıyor.Tatilinin pazar olduğu zamanlar cumartesinden kalın diye.
eşimde kıramıyor nişanlılık döneminde annen çok destek oldu bize dayanamıyorum diyor.
Ama daha bir ay olmadı 3 kere kaldık.Alışıcaklar inşallah.
bu ara işten çıkacağım için yoğunluk var canım. gelemiyorum pek. arada dalıyorum muahbbete. bizim oğlanın keyfi yerinde hamdolsun. bacak bacak üstüne atmıştı cuma gittiğimde ultrasyona. resmen aklım çıktı.
iyi diyelim iyi olalım canım🙂
cuma günü istifa edemedim müdürün cocuğu hastanedeymiş gelmedi ofise bende hafta arası istifa etmek istemiyorum cuma olsun diyorum nedense öyle bir takıntım var😀
hayırlısı inşallah canım. anneler kızı yakıştırıyor yanına genelde. süsleyecekler ya. berat ismini çok severim. ama ağır geliyormuş çocuklara. mesela benim aklımda ömer vardı ama dün tv de gördüm isim analisti vardı o söyledi. bazı isimler zorlarmış insanları. ömer volkan furkan ve samet gibi.
yok canım ben ayrıntılı konuşmadım sadece kıdem tazminatımı istiyorum dedim tmm dediler. ne kadar tuttuğunu falan bilmiyorlar. herlade az çok fikirleri vardır yaklaşık 2000 tl falan çünkü.bu pintilerden bu para nasıl çıkacak emin değilim ama muhasebeci sen merak etme dedi. avukatlar bilir az çok kanunu. vermezlerse söke söke alacağını.