Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

slmmm bebişlerrr kafa cım dörtlüğün çok manadır olmuşşş

baldemcim yabancı dilin iyi mi bebeişim kızlarr yabancı diliniz var mı şakır şakırr( birliktelik )

yok kuzu ne gezer sabah gelir gelemz aradı adam söylüyor söylüyor sus bir zaten anamıyorum en azından nerden aradığını duyayım en sonnunda adam anladı bilmiyorum gsm istedi verdim tek tek raamalrı 🙂 doğru vermşim aramış patronu

meslea fransızlarla çalışıyruz onlara az çok alıştım yoklar gelecekelr şubu ingilizce yok yani o kadar hızlı konuşuyorki nece olduğunu bile sökemedim 🙂

tamam canım sıcak istemiyor çok dimi gündüz yanmıyor çünkü oturma odasına koyarım sabahları güneşliğide açarım o zaman

evet canım direk canım önüne koyma yeterki, sulamayı da unutmazsan görüceksin uzun zaman kalır.

baldemcim yabancı dilin iyi mi bebeişim kızlarr yabancı diliniz var mı şakır şakırr( birliktelik )

yesss baby, ingilizce ve almanca anadil, fransızca da biliyorum ama o anadil sevysesinde değil
bi de ispanyolca ayıptır söylemesi.

bende çat pat kuzum yaa yabancı dilim olsun isterdim ne güzel şakır şakır konuşmak abim yıllardır yurt dışında rusça ingilizce ana dili gibi konuşuyor çok imreniyorum ya

Bende çok begendim nikicim çok hoşuma gitti..

ben ileri seviyede bilmiyorum nikicim derdimi anlatacak kadar işte

baldemcim maşallah diyorum maşallah seni ayakta alkışlıyorum gerçekten

Uzun zamandır kızartma yemedik evde benim dndurulmuş var ama annemde kaldı 🙁

akşama yemek yok dünde yumurta pişirdik 🙂 aceleden

bu akşam salata felan bol yapayım da bitsin sebze felan herşey

Benimde bu akşam bu hafta için son yemek yapışım yarın kayınvalidemdeyim cumarteside annemde pazarda balık alıyoruz zaten pazardan bu hsftayıda kapıyorum böylece