sen erken çıkıyorsun eşin gelene kadar yapma şansın var ben cumarteside çalıştığım için zaten herhalükarda yemekten sonraya kalıyor bu işlerim zaten eşimle beraber yapıyoruz sonuçta gene birlikte vakit geçiriyoruz🙂 Her akşam 23:30 da yattığımız için çaamşırlar da yetişiyor bir sorun olmadı ama bu faturayı ne kadar değiştiriyor onu bilmiyorum canım kombide şöyle bizim ev izolasyonlu ve ara kat benim sağım solum altım üstüm dolu o yüzden eve gelince açınca hemencik ısınıyoruz
evet erken çıkmam benim avantajım zaten
o yüzden eşim gelene kadar iş bırakmak istemiyorum gene bile o geldiğinde iş yapıyosam yardım ediyo kuzucum benim
bazen akşamları süpürge yapıyorum hemen arkamdan viledayla yerleri siliyo
ama onun işi çok yoğun ve yorucu o yüzden ben erken çıkıyorum o eve gelene kadar iş bırakmayayım onu da yormayayım gelince dinlenelim istiyorum
bizim evin 3 tarafıda açıklık ve soğuk rüzgara bakıyo o yüzden ben kapatsam ısınana kadar sabah olur o yüzden kapatmıyoruz sadece derecesini düşürüyorum eve gidince yükseltiyorum
Öyle deniyeyim bari. Eşime öğlen sorayım küçük tüp varsa balkonda yaparım.
Şimdi evde yaparsam 1 2 hafta kızçem konuşurda konuşur ay balık koktu ay koktu diye.
1 hafta temizlik yaparım bütün perdeler dolaplar camlar kapılar...
Önceden et yapınca bile ay kokuyo diye söleniyomuş eşine yaptırmıyomuş. Allahtan ona bişi demiyo şimdi 🙂
Ben hep işteyim beni arayan işte buluyor dün aksam saat 12'de geldim eve annem,babam da alıştı bir sey demiyorlar artık kuzenim askere gidecek annem de akşam yemege çagırmış bak akşam erken gel tamam mı diye tembihliyor 🙂iş arkadaslarım dısında hiçbir hayatım yok bir de siz varsınız işte kendi özel telefonumun bile nerde oldugunu unuttum İş Aşkı 🙂adam da haklı giderken bu yüzden demekki sürekli beni aramayı unutma diyormuş 🙂
evet erken çıkmam benim avantajım zaten
o yüzden eşim gelene kadar iş bırakmak istemiyorum gene bile o geldiğinde iş yapıyosam yardım ediyo kuzucum benim
bazen akşamları süpürge yapıyorum hemen arkamdan viledayla yerleri siliyo
ama onun işi çok yoğun ve yorucu o yüzden ben erken çıkıyorum o eve gelene kadar iş bırakmayayım onu da yormayayım gelince dinlenelim istiyorum
bizim evin 3 tarafıda açıklık ve soğuk rüzgara bakıyo o yüzden ben kapatsam ısınana kadar sabah olur o yüzden kapatmıyoruz sadece derecesini düşürüyorum eve gidince yükseltiyorum
balık gerçekten kötü kokuyo yaa evde pişince o yüzden eşim hazır pişmiş getiriyo hep
hiç evde pişirmedim daha
ya inan benimde eşim bana yardım ederken içim parçlanıyor sen git dinlen diyorum gitmiyor bende şimdi haftaiçleri gidiyorum ya temizliğe eve pek iş kalmıyor akşamları çaamşır ve ütü sadece onlarıda yapıyoruz birlikte ama çocuk olunca kendimi düşünemiyorum. Bende bir kere fırında çipura yaptım bir kerede ızgarada somon onun dışında hep kayınvalidemlerde yiyoruz balığı