pineapples
Hamiş Melek
hoşbulduk şıpıdıkımmm ay akşam 23:00 da evdeydim yorgunluktan ölüyorum neredeyse
süpper romantikkk olmuşş bizde evde şarapa yerine yazın hazrladıgım konsantrelerden ıcıos![]()
kızlar buraya A101 acıldı 90 tablet fınısh bulasık deterjanı 18 tl cok uygn

bize geöen aykinden 2 tl daha al geldi elektrik faturası. Bizim 12 saat yanıyor 12 saat kapalı 2 ay için 50 tl verdik ben kapatmayınca aynı olacağını sanmıyorum canımKızlar dolgalgazı özellikle kombiyi kapatmayın tekrar açtıgınız zaman atesleme yapıyor bu da dogalgazın daha çok yanmasına sebep oluyor ve petekleri kapatmayın en düşük ayara düşürebilirsiniz bir de bazen peteklerde hava oluyor onun havasını almanız gerekiyor bizim evde heryer açık çünkü kapatsanızda kapatmasanızda aynı durum olucak dediler bize;
Elektrikde bu ay özelleştigi için asırı derecede zamlı gelmiş Baldem bilir bu konuyu baldem söz sende 🙂Hep böyle mi fatura ödeyecegiz çok fazla çünkü?
pinecim çiklet yok sende nosu varsa arasana merak ettm
hoşbulduk şıpıdıkımmm ay akşam 23:00 da evdeydim yorgunluktan ölüyorum neredeyse
ay yuh yaa. yarında çalışıcanmı?

Kızlar dolgalgazı özellikle kombiyi kapatmayın tekrar açtıgınız zaman atesleme yapıyor bu da dogalgazın daha çok yanmasına sebep oluyor ve petekleri kapatmayın en düşük ayara düşürebilirsiniz bir de bazen peteklerde hava oluyor onun havasını almanız gerekiyor bizim evde heryer açık çünkü kapatsanızda kapatmasanızda aynı durum olucak dediler bize;
Elektrikde bu ay özelleştigi için asırı derecede zamlı gelmiş Baldem bilir bu konuyu baldem söz sende 🙂Hep böyle mi fatura ödeyecegiz çok fazla çünkü?