Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar dolgalgazı özellikle kombiyi kapatmayın tekrar açtıgınız zaman atesleme yapıyor bu da dogalgazın daha çok yanmasına sebep oluyor ve petekleri kapatmayın en düşük ayara düşürebilirsiniz bir de bazen peteklerde hava oluyor onun havasını almanız gerekiyor bizim evde heryer açık çünkü kapatsanızda kapatmasanızda aynı durum olucak dediler bize;
Elektrikde bu ay özelleştigi için asırı derecede zamlı gelmiş Baldem bilir bu konuyu baldem söz sende 🙂Hep böyle mi fatura ödeyecegiz çok fazla çünkü?
bize geöen aykinden 2 tl daha al geldi elektrik faturası. Bizim 12 saat yanıyor 12 saat kapalı 2 ay için 50 tl verdik ben kapatmayınca aynı olacağını sanmıyorum canım
Ay esen ilahi bende el alışkanlığı olunca sık sık tremusu yaparım herkes aynı gelmiyor zaten değişik insanalr olunca fart etmiyor 🙂
ne bileyim öyle keyfi evde olunca zaman olunca insan dener olmadı tekrar yapar ama düşün şimdi pazar misafir var sabah kahvaltı iyi hoş 11 oldu sil süpür toz al 12 olsun sonra mutfağa geç hang birini yapcen o zmanda iyorum ki aman ya boş çay vermiyorum ya çalışıyorum anca bu kadar diye konuşurum kurabiye felan hep aynılarını yaparım kafamda oturdu 🙂
defter yapmıştım işte kurabiyeler tatlılar tuzlu salata gibi
seçiyorum şunu şunu şunu diye 🙂
Ben hep işteyim beni arayan işte buluyor dün aksam saat 12'de geldim eve annem,babam da alıştı bir sey demiyorlar artık kuzenim askere gidecek annem de akşam yemege çagırmış bak akşam erken gel tamam mı diye tembihliyor 🙂iş arkadaslarım dısında hiçbir hayatım yok bir de siz varsınız işte kendi özel telefonumun bile nerde oldugunu unuttum İş Aşkı 🙂adam da haklı giderken bu yüzden demekki sürekli beni aramayı unutma diyormuş 🙂
Kızlar dolgalgazı özellikle kombiyi kapatmayın tekrar açtıgınız zaman atesleme yapıyor bu da dogalgazın daha çok yanmasına sebep oluyor ve petekleri kapatmayın en düşük ayara düşürebilirsiniz bir de bazen peteklerde hava oluyor onun havasını almanız gerekiyor bizim evde heryer açık çünkü kapatsanızda kapatmasanızda aynı durum olucak dediler bize;
Elektrikde bu ay özelleştigi için asırı derecede zamlı gelmiş Baldem bilir bu konuyu baldem söz sende 🙂Hep böyle mi fatura ödeyecegiz çok fazla çünkü?