pineapples
Hamiş Melek
selam şekerler nasılsınız cumanız mübarek olsun
tesaduf dun naptınız? nasıl geçti doğum günün?
tesadüf dün neyaptınız pasta falan kestininz mi
kızlar ben iş cıkısı markete gıttım arkd.ordan kursa gectık 1 saatlık bır egıtım alıyoruz her gün neyse ben kursta acele edıyom en sonunda hocaya artık bıtsede gıtsek evde temzlk yemek bulasık benı beklıyor dedımherkes destekleynce hoca bıraktı eve geldım eşim yemekleri yapmış heryeri silmiş süpürmüş toz almış dolabımı toplamış ütü yapmış bulaşk makınesı boşalttmış ayy nasıl sevndım kostum boynuna atladımm bende hemen gulboregı yaptm bırde brovnı sonra bol bol dınlendım
teflon tavada ısıtabilirsin bence canım olabilir bşey olmaz yani
ben eşim evdeyken bişey yapmak istemiyorum o yüzden o gelene kadar işlerimi bitireyim istiyorum
zaten 10 dan sonra makineye çamaşır atsam onun çıkmasını bekleyemem uykum geliyo hemen
gündüz en kısıkta çalışıyo kombi
çünkü eve gelince çalıştırsam ısınmaz ev donarım valla bütün gece
teflon tavada ısıtabilirsin bence canım olabilir bşey olmaz yani
ben eşim evdeyken bişey yapmak istemiyorum o yüzden o gelene kadar işlerimi bitireyim istiyorum
zaten 10 dan sonra makineye çamaşır atsam onun çıkmasını bekleyemem uykum geliyo hemen
gündüz en kısıkta çalışıyo kombi
çünkü eve gelince çalıştırsam ısınmaz ev donarım valla bütün gece
mercimek köftesi yemeğede olur değil mi kızlar canım çekti yanına bir yemek yapıyım akşama bende yapayım ya
kızlar şimdi gördüm hemen cevaplıyorum🙂 Pasta kesmedik ama şarap almış eşim meyve tabağı hazırladı evimizde romantik bir kutlama oldu
tam ölçüleri yok tatlım aklımda
defterime bakar yazarım.
yok çerkeztavuğu yapmıcam.off kafam karıştı bea
tarif çok olunca bence karışıo bellicen bikaç bişiy onları yapcan hep![]()
kızlar şimdi gördüm hemen cevaplıyorum🙂 Pasta kesmedik ama şarap almış eşim meyve tabağı hazırladı evimizde romantik bir kutlama oldu

şıpıdıkla balıkla ilgili yazdığına cevap verdim onu diyosun dimi
sahilcim mesaj attım sana canım bakıver bi zahmet
selam şekerler nasılsınız cumanız mübarek olsun
çiklet bir ara her gelene irmik tatlısı yapıyordu en azından kafası rahattı ne yapacağını biliyordu🙂
mantıklı bende denıyım bır akşam