ALIŞIK DEĞİLİM VALLA BİZİM EVDE ÖYLE ŞEYLER PEK BULUNMAZ AMA YILBAŞINDA FELAN BELKİ BAKALIM İÇELİM GÜZELEŞELİM DEYİP SZAR UYURUM SONRA BÜTÜN GÜN AYILAAMIŞ GİBİ UYUYARAK GEÇER :şerefe:
bizde otele giriş yaptık balayında dinlenelim dedik popaları devirdik yatık bi uyumuşuz nasıl kapıya vuruyorlar açın diyee eşim kalktı müsait değiliz dedi oda servisi dedilerr yine vuruyorlarr sonunda açtık kapıyı 3 kişi daldılar içeri ama ben nasıllım saçlar başlarr üzrimden greyder geçmiş gibi gözümü bi açtım önümde şarap şişesi kadehler çiçekler koca süslenmiş meyva sepeti tatlı tabakları otelin balayı çiftine süpriziymişş biz tüm erzağı yedik ama şareptan içemedik benim midem bulanıyor içince şişeyi kaptığımızla eve getirdik kardeşime verdik
maşallahın var tesadüff ben içsem ayılıp bayılırım bir kere içmiştim böyle bunlam dönemmde berbat olmuştum öggtt dedim insanlar bunu nasıl içiyor biz birgün şirinceye gittik arkd.yemek yemege herkes şarap içti orann meşhur ben meyva suyu millet ne gülmüştü bana
Enişten gelmiyecek buraları terk etti gitti sana daha yakın artık (sehir ismi verme)hani dügün resimlerini filan çektirdin oraya alışveriş yapmaya gidiyorsun ya artık orada kendileri 🙂
ALIŞIK DEĞİLİM VALLA BİZİM EVDE ÖYLE ŞEYLER PEK BULUNMAZ AMA YILBAŞINDA FELAN BELKİ BAKALIM İÇELİM GÜZELEŞELİM DEYİP SZAR UYURUM SONRA BÜTÜN GÜN AYILAAMIŞ GİBİ UYUYARAK GEÇER :şerefe:
içme sahill yılbaşın nasıl gecer bütün yıl öyle olurmuş banada bakın hoca kesildim
kızlar ben gecen sene dua ederek namaz kılarak gırdım yılbaşına eşimn ailesi biraz yagırgamıstıinşallh bu senede öyle nasip olur kapalı biri değilim ama inancım kuvvetlidir
Enişten gelmiyecek buraları terk etti gitti sana daha yakın artık (sehir ismi verme)hani dügün resimlerini filan çektirdin oraya alışveriş yapmaya gidiyorsun ya artık orada kendileri 🙂
maşallahın var tesadüff ben içsem ayılıp bayılırım bir kere içmiştim böyle bunlam dönemmde berbat olmuştum öggtt dedim insanlar bunu nasıl içiyor biz birgün şirinceye gittik arkd.yemek yemege herkes şarap içti orann meşhur ben meyva suyu millet ne gülmüştü bana
benim bünyem sağlam canım balayında balık alacarta gitmiştik 5 kadeh sek rakı içtim hala cin gibiydim garson bile şok oldu çok iyi içiyorsunuz helal olsun dedi nedenini bilmiyorum ama sağlam çok bünyem