Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bende balayında çok hafif bi içki içmiştim hayatımda ilk kez bira bile içemem ben kokusu midemi bulandırıyo
o zaman bazı işleri rahat yaparım belki deyip içtim ama kociş bütün gece benimle uğraştı
haha başım döndü falan garip bi hoşluk oldu bende bide salak salak gülüyodum herşeye sonra başladım ağlamaya
herkes yapıyo ben neden yapamıyorum elalemin 15 yaşında kızları kaçıyoda yapıyo ben neden yapamıyorum diye
hahaha amma günlerdi bee ama geçti gitti işte 🙂)))

Ben de şirket yemeklerinde genellikle önümde kırmızı sarap durur yudum yudum alırım eşlik etmek anlamında ama ben onun hepsini içsem heralde şirket sırları hepsi açıga çıkar benim bünyem hiç alışık degil

aslında onu siz odaya girmeden hazırlamaları gerekiyordu biraz geç kalmışlar :oppucuk: Biz odaya girdiğimzde oda süslüydü meyve vardı şarap vardı akşama tükettik hemen ne varsa :oppucuk:

odaya girdiğimizde yatağın heryeri gül yerler güldü ama kızdım içimden insan şuraya bir süsleme koyar diye kocaman otel onalrın süprizleri öyleymiş kuzu pıt diye açtılar şişeyi kadehlere koydular filan daha gzeldi benim için :dp178:

ben

arar konusurum ikna kabıleyetm yüksektr bnde gelırm oraya gezerz vala

kızlar birgün kayınvalıdem bızı gezmeye götürdü sosyetk arkd.neskafe yaptı ev sahibi neyse biz içtik eşimle birbimizie baktık sanki tadı değişik geldi bir yudum daha aldık eşime bakıyorum (ozaman nişanlıyız) diyorum noluyor bu nedir sonra kısk bir sesle sordum neskafenn tadı farklı geldi içinde ne var acaba diye ev sahibi cevap verdi heee alköl alköl var dedi ben nasıl kötü oldum hemen içeriye götürdm teskkr edip bana diyorki iç kızım günahı benim ben senn yerne yanarım ayy ne sinir olmuştum kadına o gün eve gittim annem beni gördü bu halin ne diyor dedim annne bana içirdiler hahaha

ya içersin yada içmezsin ama kimseyi zorlayamazsın. iyi yada kötü.
mesela uyarırsın birkere dinimizdede kötü bişey olduğunu gördüğün zaman din kardeşini birkre uyarmak gerekiyormuş sanırım yanlış bilgi vermek istemiyorum ama öyle biliyorum.
şu zihniyeti sevmiyorum iç iç günahı benim, yap yap günayı benim.
böyle bir mantık olabilirmi ya???

ben

arar konusurum ikna kabıleyetm yüksektr bnde gelırm oraya gezerz vala

kızlar birgün kayınvalıdem bızı gezmeye götürdü sosyetk arkd.neskafe yaptı ev sahibi neyse biz içtik eşimle birbimizie baktık sanki tadı değişik geldi bir yudum daha aldık eşime bakıyorum (ozaman nişanlıyız) diyorum noluyor bu nedir sonra kısk bir sesle sordum neskafenn tadı farklı geldi içinde ne var acaba diye ev sahibi cevap verdi heee alköl alköl var dedi ben nasıl kötü oldum hemen içeriye götürdm teskkr edip bana diyorki iç kızım günahı benim ben senn yerne yanarım ayy ne sinir olmuştum kadına o gün eve gittim annem beni gördü bu halin ne diyor dedim annne bana içirdiler hahaha

osmanlı da türk kahvesinin yanında likör ikram ederlermiş su yerine
bence alkol kötü bişey olsaydı o zaman içilmezdi

Bende balayında çok hafif bi içki içmiştim hayatımda ilk kez bira bile içemem ben kokusu midemi bulandırıyo
o zaman bazı işleri rahat yaparım belki deyip içtim ama kociş bütün gece benimle uğraştı
haha başım döndü falan garip bi hoşluk oldu bende bide salak salak gülüyodum herşeye sonra başladım ağlamaya
herkes yapıyo ben neden yapamıyorum elalemin 15 yaşında kızları kaçıyoda yapıyo ben neden yapamıyorum diye
hahaha amma günlerdi bee ama geçti gitti işte 🙂)))

hahahahahahaha. süpermiş yaaaa hahahaha

osmanlı da türk kahvesinin yanında likör ikram ederlermiş su yerine
bence alkol kötü bişey olsaydı o zaman içilmezdi

yani bence bu biraz inançla da alakalı bişey
sonuçta iyide olsa kötü de olsa dinimize göre haram olan bişey
ama içene de içmeyene saygı duymak lazım
her koyun kendi bacağından asılır sonuçta kimse kimsenin yerine yanmayacak

ya içersin yada içmezsin ama kimseyi zorlayamazsın. iyi yada kötü.
mesela uyarırsın birkere dinimizdede kötü bişey olduğunu gördüğün zaman din kardeşini birkre uyarmak gerekiyormuş sanırım yanlış bilgi vermek istemiyorum ama öyle biliyorum.
şu zihniyeti sevmiyorum iç iç günahı benim, yap yap günayı benim.
böyle bir mantık olabilirmi ya???

öyle diyen insanlar sonradan her koyun kendi bacağından diyorlar😀

Geri