Bugün genel olarak güne huzursuz başladık 🙁 Allah sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi inşallah ve sıralı ölüm versin Rabbim 🙁( Böyle beklenmedik ölümler kazalar insanı daha çok olumsuz etkiliyor tesirinden uzun süre çıkamıyor insan.
iyiyim kuzu ne olsun yoğun yoğun çalışıyorum bende işte bildiğin gibi hmmmm çok güzel oldu kız eşim bayıldı bayıldı dün akşam gene yaptımmm bu sefer 2 bardak un koydum çok güzel toplandı yawww
ameliyatlarda 1.dereceden yakınlarına imza attırıyorlar çünkü her ameliyat bir risk taşıyor bu yüzden en küçük operasyonda bile imza attırıyorlar normalde hasta kendisi atıyor ama kendinde olmadıgı ıcın birinici dereceden yakını imzalıyor...
moralim cok bozuldu baldem bizim dua edecek zamanm olmadı ama arkd için dua edeceğiz
keşke anlatmasaydım canım ya, bilseydim sende bu kadar üzücü bir etki bırakacağını inan anlatmazdım
arkadaşın melek oldu canım, başkarlarına da can verdi diyorsun
düşünsene o kişilerin aileleri hergün arkadaşının ruhuna dua ediyordur
kapatalım bu konuyu istersen canım, Allah geride kalan sevdikleirmize uzun ve sağlıklı bir ömür bağışlasın diye dua edelim
üzme kendini..çok derin düşünme hemen kafanı başka bişile ugrastır..
baldemcim ALlah şifa versin arkadasına..dünya zenginin dünyası olunca torpil havada ucusur tabi..
Allahın adaletini duyan bilen yok malesef..