Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kelebegimm o gelir yine seni bulur 🙂iyiyim gülüm ne yapıyım hasretlik çekiyorum ayyy bahtsız bedevimiyim ben neyim anlamadım ki

bizim serviste bitane hatun var, 3,5 ay önce doğum yaptı 1 haftadır işe geliyor
kadıncağız servise biner binmez uyuyor🙂
dün akşam biraz konuştuk işte ben ağlayınca geçmiş olsun falan dedi
bebeğini sordum kadıncağızın hemen sütü kesilmiş üzüntüden, çok ağladım ilk günler ofiste
o kadar cok özlüyorum ki anlatamam dedi
sonra birkaç kere süt'e gittim (iş yerinde özel odalar var) pompalıyorum pompalıyorum gelmiyor dedi
özel çaylardan falan icmiş ama bir damlacık falan geliyormuş
onu da akşamları beni emsin diye fazla pompalamıyorum dedi, eşimden nefret ediyorum beni işe gönderdiği icin diyo kadıncaz
ızni bitince rapor almak istemiş de eşi alma yoksa seni işten cıkarırlar falan demiş, kadında işe döndükten sonra eşine anlatmış işte ben cok üzülüyorum sütüm gelmiyor cocuğa ben bakmak istiyorum, alaturka kadınlar gibi mızmızlanma o şimdi varlığını yokluğunu anlamıyor bile diyormuş🙁(((
ne biçim kocalar var kızlar ya
evlerimize gidince sarılalım kocişlerimize, ben sanmıyorum ki içimizden birinin kocası böyle bişey desin

çiklet ve sahilllo dün yer gök aşk'ı izledim
ya o dizi ne kadar geç bitiyormuş öyle ne kadar cok reklam var

Allah herkesin yardımcısı olsun hayat çok zor ama bir erkek de eşinin parasına ihtiyaç duymamalı;tamam eşlerde çalışsın destek olunsun ama böyle erkeklerden nefret ediyorum ya

Kızlar benim en yakın arkadaslarımdan birisi 2 senelik evli ve biz hep ondan bebek yapmasını istedik ama o maddi anlamda hazır olmadıgı için hep erteledi ve hiçbir sekilde de istemiyordu korunuyordu da şimdi bebek bekliyor o kadar mutluyuz ki;ve eşi kendine ait iş kuruyor hani derler ya bebek kısmetiyle gelirmiş gerçekten doğru...

benimkide bebiş olduktan sonra çalışma bebeğimizle sen beni kapıda karşıla ona evde anne sevgisiyle bak diyor bende diyorum nasıl geçineceğiz diye ben size bakarım hatunum gerekirse ek iş bulurum diyor kıyamam ya

bizim serviste bitane hatun var, 3,5 ay önce doğum yaptı 1 haftadır işe geliyor
kadıncağız servise biner binmez uyuyor🙂
dün akşam biraz konuştuk işte ben ağlayınca geçmiş olsun falan dedi
bebeğini sordum kadıncağızın hemen sütü kesilmiş üzüntüden, çok ağladım ilk günler ofiste
o kadar cok özlüyorum ki anlatamam dedi
sonra birkaç kere süt'e gittim (iş yerinde özel odalar var) pompalıyorum pompalıyorum gelmiyor dedi
özel çaylardan falan icmiş ama bir damlacık falan geliyormuş
onu da akşamları beni emsin diye fazla pompalamıyorum dedi, eşimden nefret ediyorum beni işe gönderdiği icin diyo kadıncaz
ızni bitince rapor almak istemiş de eşi alma yoksa seni işten cıkarırlar falan demiş, kadında işe döndükten sonra eşine anlatmış işte ben cok üzülüyorum sütüm gelmiyor cocuğa ben bakmak istiyorum, alaturka kadınlar gibi mızmızlanma o şimdi varlığını yokluğunu anlamıyor bile diyormuş🙁(((
ne biçim kocalar var kızlar ya
evlerimize gidince sarılalım kocişlerimize, ben sanmıyorum ki içimizden birinin kocası böyle bişey desin

allah ıslah etsin. belki maddi kaygılar taşıyor olabilir ama en azından b unu eşine daha uygun bir dille anlatabilir. ne vicdansız ya. nasıl kıyıyor hem eşine hem bebeğine. rabbime şükürler olsun eşlerimizin öyle bir yönü yok.

Ertesi gün hapını duyan deneyen oldumu hiç?
Benim şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama bugün alıp bi çekmeceye atmayı düşünüyorum kızlar. Ne olur ne olmaz. Ama hazır olmadan beklenmedik bi durumla karşılaşmak istemiyorum.

Geri