benim eşimde Allahtan biraz maço😀
bir erkeğin görevi karısının hayat standartlarını yükseltmek düşürmek değil
bebeğe bakmak istersen sen bakarsın bir müddet sonra yok ben artık sıkıldım dersen çalışırsın diyor
sıkılacağımı ben pek sanmıyorum
parklar, bebek oyun klüpleri, anne buluşmaları yok gündü şuydu buydu derken günler geçer zati
Kızlar benim eski nişanlım gece on iki buçukta bana şöyle bir msj yazmış;
birini seveceksen onu herseyinle sevme çünkü bittiginde onu unutmamana degil unutamayacak kadar çok sevdigine yanarsın sonuna da iyi geceler yazmış beni biliyo uyudugumu uykulu bile olsam cvp verecegimi ben de cvp yazdım;ben unutamayacak kadar kimseyi çok sevmedim yazdım
evet internette araştırdım şimdi biraz yan etkileri filan var...
bİLE bile kullanmam zaten ama çok zor durumda kalırsam birkereye mahsus denerim bulundurucam çekmecemde. Şimdi hiç hazır değilim bebeğe VE kesinlikle borçları sıfırlamadan bebek işine girişmicem 🙁(
Kızlar benim eski nişanlım gece on iki buçukta bana şöyle bir msj yazmış;
birini seveceksen onu herseyinle sevme çünkü bittiginde onu unutmamana degil unutamayacak kadar çok sevdigine yanarsın sonuna da iyi geceler yazmış beni biliyo uyudugumu uykulu bile olsam cvp verecegimi ben de cvp yazdım;ben unutamayacak kadar kimseyi çok sevmedim yazdım
Ertesi gün hapını duyan deneyen oldumu hiç?
Benim şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama bugün alıp bi çekmeceye atmayı düşünüyorum kızlar. Ne olur ne olmaz. Ama hazır olmadan beklenmedik bi durumla karşılaşmak istemiyorum.
kızlar hayat o kadar zor ki .
eşlerimiz elbette çalışmayalım evde oturup bebeğimize bakalım isterler
eşi çalışıyorsa bile adam kasıtlı git çalış demez sanmıyorum
çocuğun geleceği için önemli okul masafı giyim kuşam masrafı ohoo
eskiden miş kardeşler birbirlerinin eskisi ile büyrmüş.
şimdi nerde yeğenimden biliyorum üstünde marka çizgisi olmazsa giymezz
onun lap t. var şunun cepi şöle diolar.baba çalışıo anne çalışıo yok santranç kursu yok dil kursu yok sporu şusu busu tek çocukken böle 2. olsa hangisine yetecek
hayat şartları zor artık bebeleri iyi geliştireili iyi okullarda okutmalı sağlam gelecek hazırlamalı. şimdi 3. sınıfa gidio dershanesi başlıcak özel okulu başlıcak bale die tutturdu
o yüzden tek kişi çalışarak bunları yapmak çok zor
allah sağlık versin çalışalım bebelerimizi çok güzel yetiştirelim onlara yetelim
önüne ekmek koymakta bişiy yok elbet ama iyisi olsun herşeyin.
ilk defa msjına cvp verdim hayatımdan çıkardım cidden kalbim baskası için atıyor artık Allah korusun bir kemik bir kere kırılır kimseyi karsıma alamam onun yüzünden ne ailemi ne de arkadaslarımı