pineapples
Hamiş Melek
kuzu ben duydum ama hiç kullanmadım sadece zararlı olduğunu biliyorum sakın kullanmaErtesi gün hapını duyan deneyen oldumu hiç?
Benim şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama bugün alıp bi çekmeceye atmayı düşünüyorum kızlar.
kuzu ben duydum ama hiç kullanmadım sadece zararlı olduğunu biliyorum sakın kullanmaErtesi gün hapını duyan deneyen oldumu hiç?
Benim şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama bugün alıp bi çekmeceye atmayı düşünüyorum kızlar.
kuzu ben duydum ama hiç kullanmadım sadece zararlı olduğunu biliyorum sakın kullanma
Ertesi gün hapını duyan deneyen oldumu hiç?
Kızlar benim eski nişanlım gece on iki buçukta bana şöyle bir msj yazmış;
birini seveceksen onu herseyinle sevme çünkü bittiginde onu unutmamana degil unutamayacak kadar çok sevdigine yanarsın sonuna da iyi geceler yazmış beni biliyo uyudugumu uykulu bile olsam cvp verecegimi ben de cvp yazdım;ben unutamayacak kadar kimseyi çok sevmedim yazdım
Ertesi gün hapını duyan deneyen oldumu hiç?
Benim şimdiye kadar ihtiyacım olmadı ama bugün alıp bi çekmeceye atmayı düşünüyorum kızlar. Ne olur ne olmaz. Ama hazır olmadan beklenmedik bi durumla karşılaşmak istemiyorum.