Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Allah eşinden razı olsun. Allah kimyeseyede böle dertler sağlık sorunları vermesin. Seninkide biraz olsun benimkine benziyor bu yönden. Senin eşin tek çocuk değildi dimi canım kayınların vardı galiba. 1 mi 2 mi emin değilim. Bi yönden gene şanslısın ilerisi için.

su perisiiiiiii hoşgeldinnnn :şşş:

ARTİSSSSSSTTTTTTTTTT HOŞBULDUM ÖZLEDİMM

pericannnnnnn hoşgeldinnnnn ama çok geciktin kızz😱lmadı: nerelerdesin

ÇOK ÇOK ÇOK HAKLISINN KUZUM YAAA
AMA İNANIN İŞ ÇOK ÇOK VE YALNIZ SAYILIRDIM
YENİ Bİ ARKADAŞ BAŞLADI BİRAZ RAHATLADIM HEMENZ GELDİMM

tam unutmak üzereyedikki geldin🙂
nerelerdesin? düğün tarihin netleşmiş gibi bir duyum aldık uçan melekten😀

Hİİİİİİİİİİİİİ UNUTMAK ÜZEREMİİİ UNUTTURMAMA KENDİMİ
KUZUM DÜĞÜN TARİHİNİ ANLATAYIM
ANLATILCAKTA BİŞEY YOK
İLÇEDEYİM YA BURDA KINA BURSADA DÜĞÜN OLCAK SALON DENK GETİRMEYE ÇALIŞILIYO
AMA EYLÜLE KALDI

YOK MAYIS ERKEN HAZİRAN ONLARNDA BİZİMDE YAKIN AKRABALARIN DÜĞÜN VAR
TEMMUZ AĞUSTOS RAMAZAN
%99,99 EYLÜL
1-2 GÜN İÇİNDE KESİNLEŞCEK
SALON BAKILIYO İŞTE

Akşama ne yemek vrar kızlar sebzeye ağırlık vermem lazım artık

bugünde annemdeyim. dün lahana dolması vardı bugün yaprak dolması 😀
Dolma partisi yapıyoruz iki gündür

Sahill tam filmlikmiş sizin aile;şimdi sen bir şey dedigin zaman da hastanelik olur 🙂

ay orası kesin belki daha da kötü olabilir. komşunun lafıyla bile hastanelik oluyosa sahilin lafıyla bilmiyorum artık NEYSE 😕

canımcım 3 erkek kardeşler biri 21 yaşında en küçüğü 16 yaşında zaten
bazen akasya diyor ya eltime gittim işte şöye böyle olsun istiyorum azıcık adranalin olur bir koşuşturmaca olur ama sanırım 3 senesi felan var daha
oda giriş kata oturcak tadilat yapılıp 🙂

Anaaa hani mayıs diyodun. Onuda erken diyemi istemediler. Amma uzattılar ya öf. ben sıkıldım valla.

sahill tam filmlikmiş sizin aile;şimdi sen bir şey dedigin zaman da hastanelik olur 🙂

evet çok hassas özelikle kayınvalidem çok sebepsiz şeylere üzlür giderim bakarım elinde tansiyon aleti surat düşük ne oldu hayırdsır derim şuna canım sıkıldı o kadar sebepsiz ki alıcağından markette kalmamış gibi düşün çok basit şeyler bu yüzden bende konuşurken 40 değil 50 defa düşünüyorum da konuşuoum yoksa hiç surat felan çekemem yani bu tarz şeryler benide üzüer

Bütün aile aynı çatının altında mutlu mesut yaşıcaklar. Genelde erkek anaları yakınımda hatta çok yakınımda olsun diye bakıyolar. Bizimkilerde o yüzden hemen yan apartmandan almışlar zamanında. Ona bile razıydım ama kısmette aynı mekan varmış.