Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlı olsun pericimm..boşver kız ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi..biz evlendikte nolduuuu :D:D
ayy sorma artist dedinde aklıma geldi arkadaş beni videoya almıştı şarkı söylerken..şimdide faceye yüklemiş..mahvedicem onları :hail::bangin:

baktım şimdi göremiyorum yaaa. gizli videomu arkadaşlara 😀D

sahil işin çok zor allah yardımcın olsun tamam mesafeli olucaksın ama bir yandan da rahatta olabilecegin bir yer olmalı en azından sen lafını tartıp konusabiliyosun benim öyle bir kaynanam olsaydı kesin kalpten giderdi 🙂

şıpıdıkımmm kızcen bozulmuyormu annende kalmana 🙂

twetyy ben en başından beri daha tanıştığımız andan beri mesafeliyim bu yüzden çok problem olmuyor yani normal gelin kaynana değiliz oda benimle konuşurken çok dikkat ediyor etmeye çalışıyorlar böylesi en iyisi yüz göz olunca çok daha farklı durumlar çıkar mutlaka
geçen analtıyordu ablama herkes soruyor gelinle aran nasıl felan diye çeken var çekemeyen var düşünsene cahilliğin bu kadarı kavga ediyormusunuz felan diye sormuşlar kadınlardan biri nasıl felan demişler
kızçede allah herkese nasip etsin benimki gibi ben mutfaktan beri duyorum yanında olsam herhalde çekinir diyemezdi 🙂
umarım gerçektende öyle düşünüyordur hahaha hahaha hahaha

Peri bir arkadaşım benimle aynı tarihte düğünü vardı tarih kesinleşmişti
sırf kaynanası teizliğini yetiştiremeiş felan diye ertelediler taaaaa kasıma
kızın psikolojisii çok değişikti kendini hazırlıyor düşün o güne o tarihe
bence sen konuş nişanlınla mayısta evlen ya

canımcım 3 erkek kardeşler biri 21 yaşında en küçüğü 16 yaşında zaten
bazen akasya diyor ya eltime gittim işte şöye böyle olsun istiyorum azıcık adranalin olur bir koşuşturmaca olur ama sanırım 3 senesi felan var daha
oda giriş kata oturcak tadilat yapılıp 🙂

gerçekten elti zor mesele inşallah rabbim iyiinsanlarla karşılaştırsın kayınlarını. kardeş gibi olursunuz. hamdolsun ben halimden eltimden memnunum. akıllı biri kıskançlık falan yok aramızda.öyl insanlar var ki eşinle senin samimiyetini bile kıskanıyor.

Geri