Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hoşgeldin pine. sana bişey soracağım belki birlirsin anne bebek fuarı 19 ocakta. fuarlarda satış yapılıyor mu yapılırsada daha uygun olur mu fiyatlar.

bende cevap vereyim fuarlarda satış olmuyor benim bildiğim. tanıtma amaçlı oluyor genelde. Promosyon ürünler falan olabilir.

Akasya bizde burdaki bebe fuarında ekonomik şeyler almıştık satış oluyor ordada olur mutlaka
olmasada zate fikir açısından farklı şeyler kazanmş olursun

Kızlar öğlen müsait olursa ofis durumu kuaföre gidip saçımı kestirmeyi düşünüyorum. Az çok beni biliyosunuz yüzüm toplu biraz tavsiye edeceğiniz saç modelleri varmı???

kızlar öğlen müsait olursa ofis durumu kuaföre gidip saçımı kestirmeyi düşünüyorum. Az çok beni biliyosunuz yüzüm toplu biraz tavsiye edeceğiniz saç modelleri varmı???

bende röfle istiyorum kıvırcık olsun ama ince saç yanarmı
mesela önden katlı olabilirmi arkadan kısa kat sabah uykudan kalınca acayip şeklllere giriyor kabarıyor kullanışlı olsun saçın hergün düzleştirmek fönlemek zorunda kalma

kızlar müdürümle konuştum
istifa dilekçemi verdim🙂
şok oldu, hemen nerede başlıyorsun dedi
bende biraz dinlenmek istiyorum psikolojikmen rahatlamaya ihtiyacım var ve eve cok geç gidiorum evden cok erken cıkıyorum buda eşimle sorunlar yaşamama neden oluyor dedim
sonrasında başka bir yerde evime daha yakın olan bir yerde belki çalışırım dedim belki de biraz dinlenirim dedim.
bu durumu şimdilik kimseyle paylşma lütfen ben insan kaynakları ile konuşmak istiyorum seni kaybetmek istemiyorum senin icin ne yapabiliriz bir düşünelim değerlendirelim dedi, bende nasıl isterseniz ama benim kararım kesin dedim
ihbar süremi çalışmamı isterseniz kalırım işi aktarırım sonra giderim dedim, o da ben yinede konuşmak istiyorum bana biraz zaman ver dedi. ben yinede imzaladığım dilekçemi verdim bugün tarihli ki sonra sorun yaşamayayım.
üzerimden kocaman bir yük kalktı kızlar🙂

kızlar müdürümle konuştum
istifa dilekçemi verdim🙂
şok oldu, hemen nerede başlıyorsun dedi
bende biraz dinlenmek istiyorum psikolojikmen rahatlamaya ihtiyacım var ve eve cok geç gidiorum evden cok erken cıkıyorum buda eşimle sorunlar yaşamama neden oluyor dedim
sonrasında başka bir yerde evime daha yakın olan bir yerde belki çalışırım dedim belki de biraz dinlenirim dedim.
Bu durumu şimdilik kimseyle paylşma lütfen ben insan kaynakları ile konuşmak istiyorum seni kaybetmek istemiyorum senin icin ne yapabiliriz bir düşünelim değerlendirelim dedi, bende nasıl isterseniz ama benim kararım kesin dedim
ihbar süremi çalışmamı isterseniz kalırım işi aktarırım sonra giderim dedim, o da ben yinede konuşmak istiyorum bana biraz zaman ver dedi. Ben yinede imzaladığım dilekçemi verdim bugün tarihli ki sonra sorun yaşamayayım.
üzerimden kocaman bir yük kalktı kızlar🙂

ay hadi hayırlısı baldem
ya baksana buradada senin işin gibi birşey varsa yönlendir beni türkçe olsun ama hahaha iş saatlerin çok iyi çok güxel bebiş oluncada çok rahat çalışırsın tamamne çok güzel bir şans aynı şartlarda bende amin diyorum

Geri