Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

baldemim bu evler hazır değilmiydi zaten..hatta beyaz eşyalara kadar içinde ama onları kullanmak istemiyorum diyodun..

yok canım Inşaatın kabası yapılıyordu
örnek daireler var ve firmanın satış fiyatına dahil ettiği bazı demirbaşlar oluyor
işte ankastre ocak& fırın bulaşık mak. gibi satış fiyatını cazip kılmak için.
mutfak dolapları, banyo dolapları işte ıslak zeminler,parkeler falan
anlaşmana bağlı
biz ınşaat firmasının verdiklerini istemedik bizimkiler yeni olduğu icin, ıslak zeminleri farklı istedik mutfak dolaplarındada vanilya rengi kullanmışlardı beğenmedik onları da kendimiz yaptırmak istedik satış fiyatından düştüler.
örnek daireleri de hazır bitmiş daire olarak düşünme proje satışlarında satış ofislerine ek olarak konteynarlarda örnek daireler hazırlıyorlar.
Teknik şartnamelerde genelde yazar şu marka batarya kullanılacak, şu marka dolap

Kız niki çok hoş bir fikir🙂 Çokda romantik.Daha ilk şoku atlatamadan çiçek ve yüzük gelirse çok daha hoş olur🙂

Benim eşim bana ilkkez yan yana oturup sohbet ederken birbirimizden hoşlandığımızı anladığımız tepede evlenme teklifi etmişdi.
Askerden yeni gelmiş çalışmıyor.Ayarlanabilir yüzükler varya ondan almış.İllede oraya gidelim diye tutturmuştu.Oy oy ne günlerdi yahu.
Canımdan can olan kocam benim.Çok emek verdik birbirimize.Çok basit olan şeylerden bile çok mutlu olduk.

Umarım kardeşinde bizler gibi mutluluğu yakalar.Allahım hepimizin yuvasını huzurlu eğlesin.Eşlerimizle birlikde bir yastıkda kocamayı,nene,dede olduğumuz günleri görmeyi nasip eylesin.

Dün bir tutam cenneti izledik eşimle.Ben ağla ağla helak oldum.Ben ağlıyorum eşim gözyaşlarımı siliyor.Arada biribirimize bakıp sarılıp şükrediyoruz yan yana olabildiğimize...Şükürler olsun ki yan yanayız.

hımm anladım canım..göstreiln ev bi örnekti size..

Baldem bende sana mutfak dolaplarını ne renk yaptırmaya karar verdiğini sorucaktım.

Tesadüf ben mahpeyker kösem sultanı izledim geçen tekken. Tarih osmanlı falan severseniz onuda izleyebilirsiniz biraz durağan gibiydi ama ben tarih filmlerini sevdiğim için hoşuma gitti.