Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

baldemcim istifa ettin mi, tazminat alacaksın değil mi?

kızlar bu ev olayları yüzünden çok uzak kaldım sizden çok özledim..
bilmem gereken haber var mı?

ettim canım geçen hafta konuştum yöneticimle, tazminatımı alacağım canım Allah kısmet ederse
burası kurumsal şirket Allahtan haklarımı verir mi vermez mi endişesi taşımıyorum

Hepinize günaydınlar kızlar. güne güzel msjlarla başladık 😀

Sahil içeri ışık falanmı giriyo da uyuyamıyon.

yok canım valla film taktık ou bile izlemeye dermanım yoktu ayakta uyuyorum yatağa yatınca bir saat uyudum kalktım ağlıcam resmen kalkıp otrusam soğuk ev ufoyu kaldır götür onada üşeniyorum bu sefer eşimde rahatsız olcak bu akşam başka yerde yatıcam olmadı anneme gidicem hafta sonu için başıma çekiçle vuruyorlar sanki

baldemcim istifa ettin mi, tazminat alacaksın değil mi?

kızlar bu ev olayları yüzünden çok uzak kaldım sizden çok özledim..
bilmem gereken haber var mı?
tabiii olmazmı neler kaçıdın neler..
Quenn le akasya doğum yaptı..ben 5 aylık hamileyim niki taşındı istanbula..tesadüf dükkanı kapadı başka yerde açtı..
mormenekşe işten ayrıldı artık evde..sahil tokiden evi aldı hatta içinde oturuyo..artık uzak kaynanadan..
baldemde konsolosluktan emekli
ayolll huzurum gelmeyeli yıllar oldu sanki alt üstü dün gelemedin hatta geldin fazla yazamadın o kadar :oppucuk::oppucuk::oppucuk:

bu arada kızlar elektrik tesistı yapılacağı için mecbur pazartesi iş çıkışı mufak modeline karar verdik
ada tipi yapılacak mutfağım, zaten sitenin genel konseptinde ata tipi mutfak düşünülmüş
ocak ortada olacak hemen yanındaki L de evye olacak
yemek hazırlama esnasında ortalık pislenmesin diye

Inşallah pişman olmam

hayırlı olsun baldemcim mutfağına da karar vermişsin. sizin ev ne zaman teslimdi ben okuyamamıştım sordum ama sana.

Ben bekarken browni çok yapıyodum. Tarifini falan unuttum. Fırından çıkarıp dilimlere kesiyodum. Biraz soğumasını bekleyip öyle sosunu döküyodum. Kesince aralarada sos giriyo çünkü. Hamur olmuyodu içi. Çok sıcak döküncede hamur oluyor.

ettim canım geçen hafta konuştum yöneticimle, tazminatımı alacağım canım Allah kısmet ederse
burası kurumsal şirket Allahtan haklarımı verir mi vermez mi endişesi taşımıyorum

hayırlı olsun canım. tabiki kurumsal orası. ben sizin grup şirketlerinden briinde staj yapmıştım üniversitedeyken.
ne zaman ayrılıyosun canım.

Quenn le akasya doğum yaptı..ben 5 aylık hamileyim niki taşındı istanbula..tesadüf dükkanı kapadı başka yerde açtı..
mormenekşe işten ayrıldı artık evde..sahil tokiden evi aldı hatta içinde oturuyo..artık uzak kaynanadan..
ayolll huzurum gelmeyeli yıllar oldu sanki alt üstü dün gelemedin hatta geldin fazla yazamadın o kadar :oppucuk::oppucuk::oppucuk:

hehehe
çikletim bak yerim seni ne yapayım özlüyorum uzak kaldım sanıyorum..
Günaydın hatunlar ben geldimmm

günaydıın taze gelinimiz.

valla istanbulda olsam sizlerle buluşmak için fırsat kollardım :gülegüle:

Geri