Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlı olsun baldemcim mutfağına da karar vermişsin. sizin ev ne zaman teslimdi ben okuyamamıştım sordum ama sana.

sözleşmede haziranda anahtar teslim diyor ama mütahit firma daha erken teslim edebiliriz diyormuş
ocak sonunda camlar takılacak mış ondan sonra iç tesistatlar yapılacak sanırım nisan gibi biter izinleri almak mayıs haziran'ı bulur
ev sahibimizle konuştuk, kirada artış yapmayacak biz çıkana kadar
ben sizin gibi kiracıyı şimdi nasıl bulucam dedi🙂

Ben bekarken browni çok yapıyodum. Tarifini falan unuttum. Fırından çıkarıp dilimlere kesiyodum. Biraz soğumasını bekleyip öyle sosunu döküyodum. Kesince aralarada sos giriyo çünkü. Hamur olmuyodu içi. Çok sıcak döküncede hamur oluyor.

ben fırından cıkarıyorum 5 dakika kadar bekliyorum sonra döküyorum sosunu ama sonradan kesiyorum
senin yaptığın gibi de güzel olur

huzur ve ciklet yani neden oluyor bilmiyorum eşim diyor sabah günaydın ne günaydını uyuynalara denir günaydın kalkıyorum wc felan uyanıyor oda hassas ama uyuyor en azından artık devam eerse doktordan uyku hapı alıcam

ya aslında kaynım geldi gördü çay koymuşlar anlatmış kek yaptığımı bende yetiştireyim dedim sıcak sıcak kestim döktüm daha önce yapmıştım benxer tarif öyle olmamıştı artık dillenidrdikleri için öyle götrüdüm muhtemelen yememiş olabilirler çünkü bende beğenmedim

sözleşmede haziranda anahtar teslim diyor ama mütahit firma daha erken teslim edebiliriz diyormuş
ocak sonunda camlar takılacak mış ondan sonra iç tesistatlar yapılacak sanırım nisan gibi biter izinleri almak mayıs haziran'ı bulur

ben fırından cıkarıyorum 5 dakika kadar bekliyorum sonra döküyorum sosunu ama sonradan kesiyorum
baldemim bu evler hazır değilmiydi zaten..hatta beyaz eşyalara kadar içinde ama onları kullanmak istemiyorum diyodun..

Ben daha fırınımı hiç kullanmadım.Nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum 🙂 Hafta sonu deniyeyim bakalım kocişime börek yapayım inşallah becerebilirim fırın olayını.

yok canım valla film taktık ou bile izlemeye dermanım yoktu ayakta uyuyorum yatağa yatınca bir saat uyudum kalktım ağlıcam resmen kalkıp otrusam soğuk ev ufoyu kaldır götür onada üşeniyorum bu sefer eşimde rahatsız olcak bu akşam başka yerde yatıcam olmadı anneme gidicem hafta sonu için başıma çekiçle vuruyorlar sanki

geçmiş olsun canım ya uyku çok önemli doktora çık bence önce. Film dedinde aklıma geldi tavsiye edeceğiniz eşimle izleyebileceğimiz güzel film var mı kızlar incir reçelini izledik ama ben o kadar beğenmedim

baldemimm Allah güle güle oturmanızı nasip etsin, borçlarınızı kolaylıkla ödeyin inşallah.
bizimde kredi onaylanacak bugün inşallah bi aksilik çıkmaz.

bizim ev sahibide Allah herkese sizin gibi kiracı nasip etsin demiş eşime.

ben dramatik şeyleri daha çok seviyorum komedi birde

çok esk flm vardı şaşkın diye geçen onu izledik eğlenceliydi
radyo pragramına katılan kıza aşık oluyor onun için saj yaptığı otele gidiyor felan değişik

Geri