Allah yardımcınız olsun huzur. Herkese gönlüne göre ev ve borçları ödeme kolaylığı versin inşallah. Krediler çok yüksek ya gerçekten. 50 binlira faiz çok ama napıcan işte 🙁
Banada ona benzer bişi oldu geçenlerde. Bana "makarna yapsakmı yesekmi" Diye sordu işte hafta sonu. Bende hemen karar veremedim. No, nayır, ne? Diye soracağıma "NAAAA" dedim uzatarak. Beynim hangisini diyeceğimi seçemedi o an garip bi şekilde naaa çıkınca eşimle ben koptuk şimdi bile bana bakıyo NAAA diyo zuhaha
cnm tarama işi nedir anlamadım
4 gündür evde daha birşeyini görmedim tek yaptığı şey yatağı toplayıp düzlemek sonra doğru annemlere kahvaltıya orda keyif kahvesinide içip eve geliyor ders çalışıor sınavları var.aman yapmasında zaten çok dağınık en son mutfağa yemek yapacam diye girdi 2 saatte anca çıktı mercimek çorbası ,kuru fasulye, et kavurma üçünü bir yapmış 🙂) adamın yemek kültürü bu üçü zaten.mutfakta eti çıkar gerisine karışma dedim yoksa diğerlerinide sıralayacak yanına canım çekti diye.hafta sonları filan cumartesi çalışıyorum ben öğlen eve gidince kahvaltımız hazır olur gelir otururm sofraya🙂) iyi hoşta ne bileyim karışmasın yinede
koptum şııpıdıknaaaaaaaa bir kerede ben yatıos eşimle oda oramı buramı sıkıyor sinirlendım uyucam çeegttttt dedim hala söylerz bazen oluyor ya şıpıdık
canm ben google da cıkmıyorum bırde benı zıyaret edenler hala gozukmuyor
nikesennnn kız senin derdin kek değilde kıskançlık mı aceptelefonu bile açması demişsin ya
4 gündür evde daha birşeyini görmedim tek yaptığı şey yatağı toplayıp düzlemek sonra doğru annemlere kahvaltıya orda keyif kahvesinide içip eve geliyor ders çalışıor sınavları var.aman yapmasında zaten çok dağınık en son mutfağa yemek yapacam diye girdi 2 saatte anca çıktı mercimek çorbası ,kuru fasulye, et kavurma üçünü bir yapmış 🙂) adamın yemek kültürü bu üçü zaten.mutfakta eti çıkar gerisine karışma dedim yoksa diğerlerinide sıralayacak yanına canım çekti diye.hafta sonları filan cumartesi çalışıyorum ben öğlen eve gidince kahvaltımız hazır olur gelir otururm sofraya🙂) iyi hoşta ne bileyim karışmasın yinede
eline sağlık kelebekçiğim.
ikranurcuğum sen hamile hamile niye bukadar canını sıkıyosun.
Kayınvalidenin yaşı 50 nin üstündedir diye tahmin ediyorum.
O yaşa gelmiş bi kadın kendi için neyin iyi kötü olacağını az çok tahmin eder.
Siz evlenmeyi düşündüğü adamı tanıyormusunuz?
Birde ben o yaştaki insanların evlenmesine hiç karşı değilim.
Tam bir nefese sese dayanağa ihtayaç duydukları dönem diye düşünüyorum.
Zambakçım okudum şimdi hayırlısı ne ise o olur inşallah kafaya koyduysa yapar muhakkak bu durumda inşallah siz yanılıyorsunuzdur düzgün biridir diye dua etmekten başka yapacak birşey yok sanırım
ikra bence karışmamak en iyisi ya ilginç bu yaştan sonra ne yapıcan evlenmeyi
neden gözükmesn kız bn gözuksun ıstıomnik
niki bilinçaltı olabilir🙂
kelebek daha gözükmezsin ki
nerden baksan 2 hafta ancak sürüo
birde senin kendin yapman lazım onu anlattım ya özelden o şekilde yapıcaksın http nin içinden düzeltmen lazım
niki kız 3 yemeğide aynı gün mü yediniz?
evet erkekler biraz dağtıolar ama olsun yardım ediolar
o bile yetio insana
ben seviyorum eşimin bişeyler hazırlamasını
ama sonradan yaptığı yorumları ve böbürlenmesine uyuz oluyorum
ben şöyle yaptım hatunum bayıldı
şu yemeği yaptım hatunum parmaklarını yedi🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?