Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

koptum şııpıdık naaaaaaaa bir kerede ben yatıos eşimle oda oramı buramı sıkıyor sinirlendım uyucam çeegttttt dedim hala söylerz bazen oluyor ya şıpıdık

cnm tarama işi nedir anlamadım

canm ben google da cıkmıyorum bırde benı zıyaret edenler hala gozukmuyor

alemsn zuzu yaaa

ben seviyorum eşimin bişeyler hazırlamasını
ama sonradan yaptığı yorumları ve böbürlenmesine uyuz oluyorum
ben şöyle yaptım hatunum bayıldı
şu yemeği yaptım hatunum parmaklarını yedi🙂

Zambakçım okudum şimdi hayırlısı ne ise o olur inşallah kafaya koyduysa yapar muhakkak bu durumda inşallah siz yanılıyorsunuzdur düzgün biridir diye dua etmekten başka yapacak birşey yok sanırım

ikra bence karışmamak en iyisi ya ilginç bu yaştan sonra ne yapıcan evlenmeyi

Slm kızlar, bugün geç geldim, dün akşam kahveye dönük bir akınyı geldi doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 🙁(
Yarın kontrole gidicem, yarına kadar hiç kalkma dedi...
Kayınvalideme gelince, muhakkak kendi kararı biz karışamayız ama kayınvalidemi nasıl anlatsam bilmiyorumki.
50 yaşını aşmış ama telefonu elinden düşürmeyen, sürekli birileriyle msjlaşıp konuşan, kapalı biri ama kendine çok dikkat eden, benim evimde olmayan kremler şampuanlar onun evinde var.
Ayrıca burada anlatamadığım şeylerde var, yani eminiz onun görüştüğü kişinin doğru biri olmadığından.
Amaç evliliğe karşı olmak değil, o adamın doğru biri olmadığını anlatmaya çalışmak.
Gerçekten arkasından böyle yazmak inanılmaz canımı sıkıyor, ama inanın bu durumu hiç kimseyle paylaşmıyorum, aileme anlatsam fevri davranıcaklar eminim, hiçbir arkadaşımada anlatamam, o yüzden yazmk zorunda kaldım...

böyle demesi bence kötü bişi değilki canım. bence gıcık olma hatta onun böyle demesine fırsat vermeden sen söyle. Eşim bi yemek yapmıştı çok lezzetliydi. eline sağlık kocişimin falan de. ondan sonra kenara çekil ve mutfağı eşine bırak tamamen bırakmada gene Mesela o yemek yaptığı zaman sen başka işini halledersin. Ben bu taktiği uyguluyorum ve tutuyor.