Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Allah yardımcınız olsun huzur. Herkese gönlüne göre ev ve borçları ödeme kolaylığı versin inşallah. Krediler çok yüksek ya gerçekten. 50 binlira faiz çok ama napıcan işte 🙁

Banada ona benzer bişi oldu geçenlerde. Bana "makarna yapsakmı yesekmi" Diye sordu işte hafta sonu. Bende hemen karar veremedim. No, nayır, ne? Diye soracağıma "NAAAA" dedim uzatarak. Beynim hangisini diyeceğimi seçemedi o an garip bi şekilde naaa çıkınca eşimle ben koptuk şimdi bile bana bakıyo NAAA diyo zuhahahahaha

koptum şııpıdık :oppucuk: naaaaaaaa bir kerede ben yatıos eşimle oda oramı buramı sıkıyor sinirlendım uyucam çeegttttt dedim hala söylerz bazen oluyor ya şıpıdık

cnm tarama işi nedir anlamadım

canm ben google da cıkmıyorum bırde benı zıyaret edenler hala gozukmuyor

4 gündür evde daha birşeyini görmedim tek yaptığı şey yatağı toplayıp düzlemek sonra doğru annemlere kahvaltıya orda keyif kahvesinide içip eve geliyor ders çalışıor sınavları var.aman yapmasında zaten çok dağınık en son mutfağa yemek yapacam diye girdi 2 saatte anca çıktı mercimek çorbası ,kuru fasulye, et kavurma üçünü bir yapmış 🙂) adamın yemek kültürü bu üçü zaten.mutfakta eti çıkar gerisine karışma dedim yoksa diğerlerinide sıralayacak yanına canım çekti diye.hafta sonları filan cumartesi çalışıyorum ben öğlen eve gidince kahvaltımız hazır olur gelir otururm sofraya🙂) iyi hoşta ne bileyim karışmasın yinede :training1:

alemsn zuzu yaaa

4 gündür evde daha birşeyini görmedim tek yaptığı şey yatağı toplayıp düzlemek sonra doğru annemlere kahvaltıya orda keyif kahvesinide içip eve geliyor ders çalışıor sınavları var.aman yapmasında zaten çok dağınık en son mutfağa yemek yapacam diye girdi 2 saatte anca çıktı mercimek çorbası ,kuru fasulye, et kavurma üçünü bir yapmış 🙂) adamın yemek kültürü bu üçü zaten.mutfakta eti çıkar gerisine karışma dedim yoksa diğerlerinide sıralayacak yanına canım çekti diye.hafta sonları filan cumartesi çalışıyorum ben öğlen eve gidince kahvaltımız hazır olur gelir otururm sofraya🙂) iyi hoşta ne bileyim karışmasın yinede :training1:

ben seviyorum eşimin bişeyler hazırlamasını
ama sonradan yaptığı yorumları ve böbürlenmesine uyuz oluyorum
ben şöyle yaptım hatunum bayıldı
şu yemeği yaptım hatunum parmaklarını yedi🙂

eline sağlık kelebekçiğim.

ikranurcuğum sen hamile hamile niye bukadar canını sıkıyosun.
Kayınvalidenin yaşı 50 nin üstündedir diye tahmin ediyorum.
O yaşa gelmiş bi kadın kendi için neyin iyi kötü olacağını az çok tahmin eder.
Siz evlenmeyi düşündüğü adamı tanıyormusunuz?
Birde ben o yaştaki insanların evlenmesine hiç karşı değilim.
Tam bir nefese sese dayanağa ihtayaç duydukları dönem diye düşünüyorum.

Zambakçım okudum şimdi hayırlısı ne ise o olur inşallah kafaya koyduysa yapar muhakkak bu durumda inşallah siz yanılıyorsunuzdur düzgün biridir diye dua etmekten başka yapacak birşey yok sanırım

ikra bence karışmamak en iyisi ya ilginç bu yaştan sonra ne yapıcan evlenmeyi

Slm kızlar, bugün geç geldim, dün akşam kahveye dönük bir akınyı geldi doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 🙁(
Yarın kontrole gidicem, yarına kadar hiç kalkma dedi...
Kayınvalideme gelince, muhakkak kendi kararı biz karışamayız ama kayınvalidemi nasıl anlatsam bilmiyorumki.
50 yaşını aşmış ama telefonu elinden düşürmeyen, sürekli birileriyle msjlaşıp konuşan, kapalı biri ama kendine çok dikkat eden, benim evimde olmayan kremler şampuanlar onun evinde var.
Ayrıca burada anlatamadığım şeylerde var, yani eminiz onun görüştüğü kişinin doğru biri olmadığından.
Amaç evliliğe karşı olmak değil, o adamın doğru biri olmadığını anlatmaya çalışmak.
Gerçekten arkasından böyle yazmak inanılmaz canımı sıkıyor, ama inanın bu durumu hiç kimseyle paylaşmıyorum, aileme anlatsam fevri davranıcaklar eminim, hiçbir arkadaşımada anlatamam, o yüzden yazmk zorunda kaldım...

ben seviyorum eşimin bişeyler hazırlamasını
ama sonradan yaptığı yorumları ve böbürlenmesine uyuz oluyorum
ben şöyle yaptım hatunum bayıldı
şu yemeği yaptım hatunum parmaklarını yedi🙂

böyle demesi bence kötü bişi değilki canım. bence gıcık olma hatta onun böyle demesine fırsat vermeden sen söyle. Eşim bi yemek yapmıştı çok lezzetliydi. eline sağlık kocişimin falan de. ondan sonra kenara çekil ve mutfağı eşine bırak :D:D tamamen bırakmada gene :D:D Mesela o yemek yaptığı zaman sen başka işini halledersin. Ben bu taktiği uyguluyorum ve tutuyor. yupis

Geri