Slm kızlar, bugün geç geldim, dün akşam kahveye dönük bir akınyı geldi doktor düşük tehlikesi olabilir dedi 🙁(
Yarın kontrole gidicem, yarına kadar hiç kalkma dedi...
Kayınvalideme gelince, muhakkak kendi kararı biz karışamayız ama kayınvalidemi nasıl anlatsam bilmiyorumki.
50 yaşını aşmış ama telefonu elinden düşürmeyen, sürekli birileriyle msjlaşıp konuşan, kapalı biri ama kendine çok dikkat eden, benim evimde olmayan kremler şampuanlar onun evinde var.
Ayrıca burada anlatamadığım şeylerde var, yani eminiz onun görüştüğü kişinin doğru biri olmadığından.
Amaç evliliğe karşı olmak değil, o adamın doğru biri olmadığını anlatmaya çalışmak.
Gerçekten arkasından böyle yazmak inanılmaz canımı sıkıyor, ama inanın bu durumu hiç kimseyle paylaşmıyorum, aileme anlatsam fevri davranıcaklar eminim, hiçbir arkadaşımada anlatamam, o yüzden yazmk zorunda kaldım...
Ya ikracığım yaz tabiki. İnsan üzüldüğü şeyleri paylaşmadan duramıyo sevincide öle. Biz birbirimize desteğiz herzaman.
Ailen neden fevri davranıcak ortak tanıdık adammı. Sonuçta bu kaynanın fikriyse ailenin fevri davranmasını gerektiricek hiç bi neden yok bence canım. Oğulları bu adamdan eminse iyi eş olamayacağından anneleriyle güzellikle konuşsunlar. Ama 50 yaşını geçmiş kadın bişeyleri anlatınca kabullenirmi kabullenmezmi bilinmez. Ama benim sana tavsiyem kesinlikle karışma kesinlikle yorum yapma, Aileninde yorum yapmasına izin verme elinden geldiğince. Oğulları kabullenir ilerde veya kabullenmez bu iş olur yada olmaz En sonunda kabak sana patlamasın. Her olayda öyle olur ya genelde. O yüzden diyorum esra.
Elinden geldiğince uzak durmaya çalış.
iNŞALLAH düşük tehlikesi filan yoktur sende kalkma yerinden yat hep yorma kendini.