eşimin hakkını yemiyeyim pazar kahvaltılarını hazırlar beni uyandırır sucuklu yumurta menmen felan yapar çayı demler sofrayı kurar beni öyle uyandırır birde bozulmaya yüz tutmuş biberlerle domates soslu biber hazılamakta eşimin görevi ha birde kahvaltı için paapra hazırlamak🙂
aman yok kızı sabahtandır çay kahve midem havalandı valla salep olsa şöyle yumuşak yumuşak dokunsa iyi gelir valla :süpürge:
gün yapsak birlikte süper olur çaylar pastalarrr artık esenrüzgarada ıslak kek yap deriz![]()

afiyet olsun canım
Allah daim etsin muhabbetinizi.
kızlar geçen gün evimize bakmaya bi çift geldi 28 ocakta düğünleri olacakmış nası telaşlılar.
aklımıza geldi eski hallerimiz..
şükrettim.
neler atlattık be canım her telaşı birlikte yaşadık çok güzel günlerdi ama bu günler daha
güzel
Geliyor çaylar kızlaar, kahve isteyene kahve yapabilirim.
Kurukahveci mehmet efendiden 🙂)
Anacığım aradı 47 dk konuştuk 🙂)
Ama düşünüyorumda doğru dürüst hiçbişey konuşmamışız 🙂)
niki Allah iyiliğini versin kahkahalarla gülüyorum şuanda
esenimize emrivaki yapmayınnnnnn
hem ne var o günleride hatırlar gülerizz sen nasıl ayak diremiştin kek yapmamak için filan diye 
şöyle bol köpüklü bir kahveye hayır demem ellerine sağlık canım
kız sen demedinmi isteyene kahvede yaparım mehmet efendiden diye teklif ettin diye demiştim yoksa lafın gelişi teklif ettinde ben mi atladım
Ama amaaa bugün doktor kalkmayı yasakladı 🙁(
Keşke mümkün olsaydı doktoru falan dinlemez yapardım valla, benim gibi yatmaya alışmamış birine işkence gibi bu durum yaa...