Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Ya ikracığım yaz tabiki. İnsan üzüldüğü şeyleri paylaşmadan duramıyo sevincide öle. Biz birbirimize desteğiz herzaman.
Ailen neden fevri davranıcak ortak tanıdık adammı. Sonuçta bu kaynanın fikriyse ailenin fevri davranmasını gerektiricek hiç bi neden yok bence canım. Oğulları bu adamdan eminse iyi eş olamayacağından anneleriyle güzellikle konuşsunlar. Ama 50 yaşını geçmiş kadın bişeyleri anlatınca kabullenirmi kabullenmezmi bilinmez. Ama benim sana tavsiyem kesinlikle karışma kesinlikle yorum yapma, Aileninde yorum yapmasına izin verme elinden geldiğince. Oğulları kabullenir ilerde veya kabullenmez bu iş olur yada olmaz En sonunda kabak sana patlamasın. Her olayda öyle olur ya genelde. O yüzden diyorum esra.
Elinden geldiğince uzak durmaya çalış.

iNŞALLAH düşük tehlikesi filan yoktur sende kalkma yerinden yat hep yorma kendini.

ikracığım kızma ama o kendi hayatı kayınvaldenin
sen bunun için niye canını üzüyorsun
bak bebeğini etkiliyor
sen geniş ol rahat ol bırak böyle problemleri

Yok kızmıyorum size, başımızda bir bela varken iki olacak ondan tedirginiz.
Yoksa naparsa yapsın, artık oğlunun bile umrunda değil.
Ama adam sıkıntı çıkarınca oğullarının başına ekşiyecek sebep o...

Yorum yapmıyorum, zaten yapamadığım için buraya yazıyorum.
Ailemde kızları üzülecek diye tedirgin olacaklar, onlarda biliyor çünkü onu, biz nişanlıydık ama kayınvalidem daha çok telefonla konuşurdu e insan az çok anlıyor yani.
Aileme hiçbişey anlatmıyorum zaten, mecbur kalıp anlattığımda ise hemen konuyu kapatıyorum izin vermiyorum yorum yapmalarına, çünkü daha çok canım sıkılıyor.
Kararlarına ben karışmam, ama bu durum bizim aile huzurumuzu bozarsa şimdiye kadar devreye girmedim ama bundan sonra girerim.
Eşimin üzülmesine dayanamam, zaten yeterince üzdüler, adam bi beni teselli ediyor bi orayı idare ediyor.

arada bir yapıyorum da şıpıdık bazen benimde odunluğum tutuyo işte😀
eğer ikimiz evdeysek zaten kendi kalıp anca makinede kahve yapar getirir yanında bol çikolatayla😀

Ya bukadar niye olumsuz düşünüyosun. Kadın evlenir barklanır çok mutlu olur çevresinide mutlu eder belki. Allahın işi bu belli olmaz. Adamda iyi biri olur yada iyidir. Birbirleriyle uğraşırlar geçinir giderler...
Eşin ve sen izin vermezsen aile huzurunuzu bozamazlar öyle düşün.
Her hayır gibi görünende şer, Şer gibi görünende hayır vardır derler...

Kelebek sayfan hayırlı olsun ben genelde ölçülü veirlen tarfileri severim bilen var bilmeyen var 🙂

yemekler güzel görünüyor
zamanla daha iyi olur alışınca sürekli farklılık katarsın