ne yalan söyliyeyim benimde içime otururdu neden o kadar pahalıymış ya yapımı o kadarda zor değil ben bir kaç kez niyetine girdimde file badem yoktu birde beceremezsem diye bademe kıyamadım deneyemedim belki esen dener bizi cesaretlendirir bizde istediğimiz kadar yeriz sende o cafenin önünde yersin🙂
esencim boyattım canım..eski halime döndüm..bide kızlar benim saçlarım ya fön istiyo yada toplucaksın başka çaren yok..aşırı kabarıyo.dün elidorun bi kremi vardı onu aldım duştan sonra sürdüm yumusacık ipek gibi oldu yatıştı..sizinde önerileriniz varsa beklerim..
şipicim sonbahar kızılı çok güzel bi kızıldır..bak normalde kızılı sevmem ama sonbahar kızılını severim..
ay kızlar darısı başıma
kararsızım gerçi bu hafta boyaıcam sabah erken gidip c.trsi
ama ya yakışmazsaa. kızlar faceye bi foto ekleyinde görem bari yaw var mı elinzde
ya kızlar evde epey miktarda salam var bozulmadan tüketmek istiyorum kahvaltıda salam kızarttım salamlı omlet yaptım ama bitiremedim salamı kahvaltı için salamlı başka ne yapabilirim
makarnaya kat kuzu hımm birde benim yaptığım ufak ufak ekmek parçları ayır krem peynir sür üzerine ve salam dilimi kürdanla bunları ohh güzel kahvaltılık
makarnaya kat kuzu hımm birde benim yaptığım ufak ufak ekmek parçları ayır krem peynir sür üzerine ve salam dilimi kürdanla bunları ohh güzel kahvaltılık
evde krem peynir yok ama alırım buda iyi fikir sağol canım aslında salamlı makarnada süper fikir kerevizi pişireceğim zaman yanına yapabilirim süpersiniz hepinizi seviyorum :şerefe: