Kafa Hamiş Melek 26 Aralık 2011 #8.471 huzurcum evet ilk kez geliyorlar evlendiğimizden beridir 🙂 ne yapayım artık onlarında bi tane oğlu..zaten bi zararları yok çok şükür ama insan ister istemez yoluyor misafir olunca 🙁 nikicim neden böyle yapıyormuş bu müdürki üzüldüm şimdi bak sizde arakadşınla alın karşınıza çocuguu konuşun ne oluyo böyle diye olmazmıki canım
huzurcum evet ilk kez geliyorlar evlendiğimizden beridir 🙂 ne yapayım artık onlarında bi tane oğlu..zaten bi zararları yok çok şükür ama insan ister istemez yoluyor misafir olunca 🙁 nikicim neden böyle yapıyormuş bu müdürki üzüldüm şimdi bak sizde arakadşınla alın karşınıza çocuguu konuşun ne oluyo böyle diye olmazmıki canım
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2011 #8.473 ikranurr' Alıntı: slm kızlar nasılsınız.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tatlım
cimcime eses Yeni Üye Üye 26 Aralık 2011 #8.474 Hoşbuldum tesadüfcüm Ne kadar sessiz burası bugün. Burada da hava bi düzelmiyor hep kasvetli, içim daraldı yaa, bir an önce ilkbahar gelse 🙁(
Hoşbuldum tesadüfcüm Ne kadar sessiz burası bugün. Burada da hava bi düzelmiyor hep kasvetli, içim daraldı yaa, bir an önce ilkbahar gelse 🙁(
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Aralık 2011 #8.475 ikranurr' Alıntı: Hoşbuldum tesadüfcüm Ne kadar sessiz burası bugün. Burada da hava bi düzelmiyor hep kasvetli, içim daraldı yaa, bir an önce ilkbahar gelse 🙁( Genişletmek için tıkla ... sorma canım ya normalde öğleden sonra sessiz olur ama sabahtan hızımıza erişirmezdi ama bugün sabahtan beridir kimsenin ağzını bıçak açmıyor
ikranurr' Alıntı: Hoşbuldum tesadüfcüm Ne kadar sessiz burası bugün. Burada da hava bi düzelmiyor hep kasvetli, içim daraldı yaa, bir an önce ilkbahar gelse 🙁( Genişletmek için tıkla ... sorma canım ya normalde öğleden sonra sessiz olur ama sabahtan hızımıza erişirmezdi ama bugün sabahtan beridir kimsenin ağzını bıçak açmıyor
C cikletimnerde Forum Okuru 26 Aralık 2011 #8.478 kızlar üşüyorum uykum var..eşimde evde..beni eve yollasanıza..hiç izin istemeyim evime gideyim nolurrr
kızlar üşüyorum uykum var..eşimde evde..beni eve yollasanıza..hiç izin istemeyim evime gideyim nolurrr
B baldem Forum Okuru 26 Aralık 2011 #8.479 napıosunuz melekler 🙂 bugün sırıtıklığım üstümde yemek tarifi sitelerini dolaşıp duruyorum😀 bu gece eşim yine çalışmaya gidecek bu sonuncu kez olabilir miş belki bir kez daha gitmem gerekir diyo ama ben hiç mi gitmesini istemiyorum
napıosunuz melekler 🙂 bugün sırıtıklığım üstümde yemek tarifi sitelerini dolaşıp duruyorum😀 bu gece eşim yine çalışmaya gidecek bu sonuncu kez olabilir miş belki bir kez daha gitmem gerekir diyo ama ben hiç mi gitmesini istemiyorum
aşkkelebeği Hamiş Melek 26 Aralık 2011 #8.480 asicim hoslgedın kızlar bende eşimi dr.cıkardım sacında bölgesel dökülmeler vr dr.stresten dedi.iyide stretımız yokkı arada kızdıryom eşimi ama gecıo hemencık gonlunu alıom
asicim hoslgedın kızlar bende eşimi dr.cıkardım sacında bölgesel dökülmeler vr dr.stresten dedi.iyide stretımız yokkı arada kızdıryom eşimi ama gecıo hemencık gonlunu alıom