senin parmaklarda eller de güzeldi aslında kararsız kaldım bende sadeliği sevdiğim için şipiyi seçmiştim eğer sende açık renk kullnmış olsaydın seni seçerdim kelebek 🙂 bir dahakine olsun sonuçta topiğimizden 1 2 ci
2 .de birincininin yarısı 🙂
senin parmaklarda eller de güzeldi aslında kararsız kaldım bende sadeliği sevdiğim için şipiyi seçmiştim eğer sende açık renk kullnmış olsaydın seni seçerdim kelebek 🙂 bir dahakine olsun sonuçta topiğimizden 1 2 ci
Sahil hayır olsun rüyan. Bende önceki gün çok karışık rüyalar gördüm. Eşim birini öldürmüş güya. Motorda kullandığı Kaskın içine başını kesip saklamışlar. Güya o da komşuymuş.
Ben diyorum eşim adam öldürmez falan. Sonra çok seneler önce öldürüldüğü ortaya çıkıyo. aMa eşim yaptımı yapmadımı bilemiyorum okadar karışıktıki 🙁
yok canım kuran geçmesi şart değil. anlamı güzel olmalı ismin. birde kafir ismi olmamalı tabiki. mesela kuranda geçen bir çok kelimeyi isim diye koyuyorlar çocuklara. ama o kadar sakıncalı ki. mesela aleyna koyuyorlar övünüyorlar kuranda geçiyor diye. anlamı üzerinde demek. mesela bir çok sahabeninde ismi kuarnda geçmiyor. ömer gibi ama koyulması uygun isimler. senin sevdiğin isimler ne mesela.