nickimi kim yedi
Hamiş Melek
bugün bende lacivert pantalon lacivert grili boğazlı kazak saçlarımda herzamanki gibi düz🙂) kendiliğinden tabi🙂)siyah botlarım klasik giyim işte
hain domdomlar sizi zaten siz oy kullandıktan sonra şıpıdık gectı bnı
benm nazar boncuklarım normalde kullanmadıgım sadece yarısma ıcın emek harcansın degsk olsundıye yaptım bn koyu renk oje bıle kullanmam normalrde sadelıkten yanayım yarışma ıcın yaptm😀
senin parmaklarda eller de güzeldi aslında kararsız kaldım bende sadeliği sevdiğim için şipiyi seçmiştim eğer sende açık renk kullnmış olsaydın seni seçerdim kelebek 🙂 bir dahakine olsun sonuçta topiğimizden 1 2 ci
2 .de birincininin yarısı 🙂
cunku takma tırnak aldım bır suru oje aldım para verdm emegıme saygıszlk etmek ıstemedım 😀hain domdomlar sizi zaten siz oy kullandıktan sonra şıpıdık gectı bnı
benm nazar boncuklarım normalde kullanmadıgım sadece yarısma ıcın emek harcansın degsk olsundıye yaptım bn koyu renk oje bıle kullanmam normalrde sadelıkten yanayım yarışma ıcın yaptm😀

habende aynı şekilde sadeliği seçtiğim için şığıdığı seçtim. Şıpıdık sonuçların açıklandığı topikten konuşma yapmaya bekleniyorsunuz🙂senin parmaklarda eller de güzeldi aslında kararsız kaldım bende sadeliği sevdiğim için şipiyi seçmiştim eğer sende açık renk kullnmış olsaydın seni seçerdim kelebek 🙂 bir dahakine olsun sonuçta topiğimizden 1 2 ci
2 .de birincininin yarısı 🙂
Senin tırnaklarında güzeldi şeker. Emek harcadığın belliydi. Eline sağlık seninde.
Geçtim seni oleyyy yuppiiiiha

akasya ısmıler gusel ben sana bırsey soracagm koyacagm ısımlern KUR'ANDA gecmesı zorunlumu mesela bnm dusundugum ısımler gecmıyor🙁