Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hain domdomlar sizi zaten siz oy kullandıktan sonra şıpıdık gectı bnı:D:D

benm nazar boncuklarım normalde kullanmadıgım sadece yarısma ıcın emek harcansın degsk olsundıye yaptım bn koyu renk oje bıle kullanmam normalrde sadelıkten yanayım yarışma ıcın yaptm😀

senin parmaklarda eller de güzeldi aslında kararsız kaldım bende sadeliği sevdiğim için şipiyi seçmiştim eğer sende açık renk kullnmış olsaydın seni seçerdim kelebek 🙂 bir dahakine olsun sonuçta topiğimizden 1 2 ci
2 .de birincininin yarısı 🙂

senin parmaklarda eller de güzeldi aslında kararsız kaldım bende sadeliği sevdiğim için şipiyi seçmiştim eğer sende açık renk kullnmış olsaydın seni seçerdim kelebek 🙂 bir dahakine olsun sonuçta topiğimizden 1 2 ci

tabıkı farketmez bnde şıpıgı begndım ama emegım ıcın kendıme verdım:D:D cunku takma tırnak aldım bır suru oje aldım para verdm emegıme saygıszlk etmek ıstemedım 😀

Sahil hayır olsun rüyan. Bende önceki gün çok karışık rüyalar gördüm. Eşim birini öldürmüş güya. Motorda kullandığı Kaskın içine başını kesip saklamışlar. Güya o da komşuymuş.
Ben diyorum eşim adam öldürmez falan. Sonra çok seneler önce öldürüldüğü ortaya çıkıyo. aMa eşim yaptımı yapmadımı bilemiyorum okadar karışıktıki 🙁

hain domdomlar sizi zaten siz oy kullandıktan sonra şıpıdık gectı bnı:D:D

benm nazar boncuklarım normalde kullanmadıgım sadece yarısma ıcın emek harcansın degsk olsundıye yaptım bn koyu renk oje bıle kullanmam normalrde sadelıkten yanayım yarışma ıcın yaptm😀

Senin tırnaklarında güzeldi şeker. Emek harcadığın belliydi. Eline sağlık seninde.
Geçtim seni oleyyy yuppiiii hahahahahahaha

bende aynı şekilde sadeliği seçtiğim için şığıdığı seçtim. Şıpıdık sonuçların açıklandığı topikten konuşma yapmaya bekleniyorsunuz🙂

akasya ısmıler gusel ben sana bırsey soracagm koyacagm ısımlern KUR'ANDA gecmesı zorunlumu mesela bnm dusundugum ısımler gecmıyor🙁

yok canım kuran geçmesi şart değil. anlamı güzel olmalı ismin. birde kafir ismi olmamalı tabiki. mesela kuranda geçen bir çok kelimeyi isim diye koyuyorlar çocuklara. ama o kadar sakıncalı ki. mesela aleyna koyuyorlar övünüyorlar kuranda geçiyor diye. anlamı üzerinde demek. mesela bir çok sahabeninde ismi kuarnda geçmiyor. ömer gibi ama koyulması uygun isimler. senin sevdiğin isimler ne mesela.

Geri