günaydın kızlarr ya bizimde hala kesin değil ya kısçeler bize gelecek yada biz gideceğizgünaydınn kızçelerin güzel kızçelerinasılsınız..ylbasında kızçedeyiz..eltimlerde geliyor
hayırdır canımne oldu neden bu kadar üzüldün
hayırdır kelebekim sen kime kızdın
Dün ki bahsettiğin kişi yüzündenmi. o lavobayı sen tıkadın falan filan mevzusu yapan kişimi.
kafacım sen onları nadiren gördüğün için yeni yeni görüyorsun garipliklerini
ama inan yaptıkları şeyler kötü şeyler değil
belki kayınpederin unutmuştur eşinin evde olacağını
kayınvalideler de genelde gelinlerin söylediklerinin tersini yapmakla meşgullar🙂
aşkkelebeğim noldu sana böyle?
bunlar ufak tefek şeyler kafa. okadar sorun yapma sıkma kendini sinirlerine hakim ol.
onlar gelip geçici bidaha kim bilir nezaman gelicekler.
eşinle yalnız kalamamak misafirler filan yordu seni o yüzden sinirlerin gergin şu aralar.
yarım ağızla bile olsa deseydiniz bari kafacım be
insanlar düşünmesin bunlarda gitmemizi dört gözle bkliyomuş diye
ya kelebek allah aşkına o senin eşin neden gurur yapıyosun..sen demiyomusun yerimi değiştirmek istiyorum diye bırak değiştirsin..bırak eşin konussun sakin sakin..sıkma sen canını tatlım..dün bahsettim ya iş arkd.yüzünden eşimde diyorkı kendını savun ozaman kavga cıkacak neticede bn resmı daıredeym hoş mu sizce ozaman yerini değiştirim diyor sanki bn ona yerimi değiştir diyorum anlamıyor oda bni kızlar buraya gelsenız 5 dk yeter anlamanız içn tahammül edemiom artk sabr taşı olsa çatlardıyemnle
kafa bazen kızıyorum felan kendimi şimdi kadın yerine koydum belki yapamaz istediğin gibi olmaz diye düşünmüştür bu yüzden akşamdan yapman senin yapmanı istemiştir
senin sinirlerin bozulmuş yoksa bunda takılacak bişey yok bazen dönüp bakıyorumda salak gibi üzülüp takmışım kafama hergün yeni bişey öğreniyorum yaşıyorum ben sonra kendime kızıyorum ne kadar beyinsizim diye sanki geçen gün geri gelcek saçma sapan şeyler yüzünden boşuna gerilmişim çünkü herhün bişey öğrenildiği gibi aynı zamanda yaşanıyor
aynı çatı altında yaşamıyorsun gelip geçici görmezden gelmeye çalış sende bir kaç gün sonra normal karşılayacaksın yaşadığın gerginliği
bence nezaketende olsa söyle biraz daha kalın diye çünkü sana sıkıntı yaşatmadılar üzmemişler anlatıtğına göre kocanında hatrına kocan söylemese bile sen söyle
kafa bazen kızıyorum felan kendimi şimdi kadın yerine koydum belki yapamaz istediğin gibi olmaz diye düşünmüştür bu yüzden akşamdan yapman senin yapmanı istemiştir
senin sinirlerin bozulmuş yoksa bunda takılacak bişey yok bazen dönüp bakıyorumda salak gibi üzülüp takmışım kafama hergün yeni bişey öğreniyorum yaşıyorum ben sonra kendime kızıyorum ne kadar beyinsizim diye sanki geçen gün geri gelcek saçma sapan şeyler yüzünden boşuna gerilmişim çünkü herhün bişey öğrenildiği gibi aynı zamanda yaşanıyor
aynı çatı altında yaşamıyorsun gelip geçici görmezden gelmeye çalış sende bir kaç gün sonra normal karşılayacaksın yaşadığın gerginliği
bence nezaketende olsa söyle biraz daha kalın diye çünkü sana sıkıntı yaşatmadılar üzmemişler anlatıtğına göre kocanında hatrına kocan söylemese bile sen söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?