Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafa bazen kızıyorum felan kendimi şimdi kadın yerine koydum belki yapamaz istediğin gibi olmaz diye düşünmüştür bu yüzden akşamdan yapman senin yapmanı istemiştir

senin sinirlerin bozulmuş yoksa bunda takılacak bişey yok bazen dönüp bakıyorumda salak gibi üzülüp takmışım kafama hergün yeni bişey öğreniyorum yaşıyorum ben sonra kendime kızıyorum ne kadar beyinsizim diye sanki geçen gün geri gelcek saçma sapan şeyler yüzünden boşuna gerilmişim çünkü herhün bişey öğrenildiği gibi aynı zamanda yaşanıyor

aynı çatı altında yaşamıyorsun gelip geçici görmezden gelmeye çalış sende bir kaç gün sonra normal karşılayacaksın yaşadığın gerginliği

bence nezaketende olsa söyle biraz daha kalın diye çünkü sana sıkıntı yaşatmadılar üzmemişler anlatıtğına göre kocanında hatrına kocan söylemese bile sen söyle

hayırdır canımne oldu neden bu kadar üzüldün

hayırdır kelebekim sen kime kızdın

Dün ki bahsettiğin kişi yüzündenmi. o lavobayı sen tıkadın falan filan mevzusu yapan kişimi.

dün bahsettim ya iş arkd.yüzünden eşimde diyorkı kendını savun ozaman kavga cıkacak neticede bn resmı daıredeym hoş mu sizce ozaman yerini değiştirim diyor sanki bn ona yerimi değiştir diyorum anlamıyor oda bni kızlar buraya gelsenız 5 dk yeter anlamanız içn tahammül edemiom artk sabr taşı olsa çatlardıyemnle

kızlar size çok eski bi şarkı paylaştımm 🙂
ben snde yaşadım seninle tattım böyle bi aşkı
al hatıram olsun armağan olsun sana bu şarkı
çall benim için çal bu aşk için çal bizim bu şarkı

kafacım sen onları nadiren gördüğün için yeni yeni görüyorsun garipliklerini
ama inan yaptıkları şeyler kötü şeyler değil
belki kayınpederin unutmuştur eşinin evde olacağını
kayınvalideler de genelde gelinlerin söylediklerinin tersini yapmakla meşgullar🙂

aşkkelebeğim noldu sana böyle?

bunlar ufak tefek şeyler kafa. okadar sorun yapma sıkma kendini sinirlerine hakim ol.
onlar gelip geçici bidaha kim bilir nezaman gelicekler.
eşinle yalnız kalamamak misafirler filan yordu seni o yüzden sinirlerin gergin şu aralar.

gerçekten kafaya takmamaya vede hoşgörülü olmaya çalışıyorum onlara karşı çok güler yüzlüyüm içimi bi size bide eşime döküyom valla 🙂
ama gerçektente çok yoruldum kızlar valla çok zor gerçekten ya..

neyse son 2 hahaha

yarım ağızla bile olsa deseydiniz bari kafacım be
insanlar düşünmesin bunlarda gitmemizi dört gözle bkliyomuş diye hahaha

ay valla demedim ne yalan söyleyim :haha:

ama onu demek oğullarına düşerdi ondan ses çıkmadı bende zaten masayı topluyordum geçti gitti eşim sadece tamam ben alırım size bilet dedi hahaha

dün bahsettim ya iş arkd.yüzünden eşimde diyorkı kendını savun ozaman kavga cıkacak neticede bn resmı daıredeym hoş mu sizce ozaman yerini değiştirim diyor sanki bn ona yerimi değiştir diyorum anlamıyor oda bni kızlar buraya gelsenız 5 dk yeter anlamanız içn tahammül edemiom artk sabr taşı olsa çatlardıyemnle
ya kelebek allah aşkına o senin eşin neden gurur yapıyosun..sen demiyomusun yerimi değiştirmek istiyorum diye bırak değiştirsin..bırak eşin konussun sakin sakin..sıkma sen canını tatlım..

kafa bazen kızıyorum felan kendimi şimdi kadın yerine koydum belki yapamaz istediğin gibi olmaz diye düşünmüştür bu yüzden akşamdan yapman senin yapmanı istemiştir

senin sinirlerin bozulmuş yoksa bunda takılacak bişey yok bazen dönüp bakıyorumda salak gibi üzülüp takmışım kafama hergün yeni bişey öğreniyorum yaşıyorum ben sonra kendime kızıyorum ne kadar beyinsizim diye sanki geçen gün geri gelcek saçma sapan şeyler yüzünden boşuna gerilmişim çünkü herhün bişey öğrenildiği gibi aynı zamanda yaşanıyor

aynı çatı altında yaşamıyorsun gelip geçici görmezden gelmeye çalış sende bir kaç gün sonra normal karşılayacaksın yaşadığın gerginliği

bence nezaketende olsa söyle biraz daha kalın diye çünkü sana sıkıntı yaşatmadılar üzmemişler anlatıtğına göre kocanında hatrına kocan söylemese bile sen söyle

aynen sahilcim kaılıyorum sana insan yaşadıkça bazı şeyleri daha iyi anlıyo
bide ben kayınvalideme bişey için kızıyorum mesela sonra düşünüyorum onun açısından bakmaya çalışıyorum olaya
öyle düşününce o da kendine göre haklı geliyo kendime kızıyorum bu sefer sorun yaratmaya yer mi arıyorum ben diye
takmamaya sadece kendi açımdan bakmamaya çalışıyorum olaylara
evlilik insanları gerçekten çok olgunlaştırıyo ben bu özelliği daha yeni yeni kazanmaya başladım yani karşı tarafın gözüyle değerlendirme durumunu
gerçekten gereksiz olduğunu anlıyosun bazı şeylerin böyle yapınca

aynen her söylediğine katılıyorum sahil.

Geri