Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

gerçekten kafaya takmamaya vede hoşgörülü olmaya çalışıyorum onlara karşı çok güler yüzlüyüm içimi bi size bide eşime döküyom valla 🙂
ama gerçektente çok yoruldum kızlar valla çok zor gerçekten ya..

neyse son 2 hahaha

ay valla demedim ne yalan söyleyim :haha:

ama onu demek oğullarına düşerdi ondan ses çıkmadı bende zaten masayı topluyordum geçti gitti eşim sadece tamam ben alırım size bilet dedi hahaha

kafacım bence oğullarına değil sana düşerdi kalın demek
çünkü senin demen daha önemli onlar için

kayınvalidemler akşam annemleri çağırdlıar ama babamın huyudur 11 kadar oturur sonra eve gelir yılbaşı günü kimseye gidilmez miş felan batıl bir inancı var ilk kim gelirse mesela onun uğuru veya uğursuzu diye nitelendiriyor bazen şöyle batıllara inanıyorum
bir senesi dayımın oğlu geldi içiri bozuk para atarak girdi o senesi ev yaptırdık 🙂 uğurlu geldi diye

dün bahsettim ya iş arkd.yüzünden eşimde diyorkı kendını savun ozaman kavga cıkacak neticede bn resmı daıredeym hoş mu sizce ozaman yerini değiştirim diyor sanki bn ona yerimi değiştir diyorum anlamıyor oda bni kızlar buraya gelsenız 5 dk yeter anlamanız içn tahammül edemiom artk sabr taşı olsa çatlardıyemnle

Emin ol kelebek o bahsettiğinden heryerde var bitane.
Benim burda da var ama sabrediyorum 🙁

kızlar size çok eski bi şarkı paylaştımm 🙂
ben snde yaşadım seninle tattım böyle bi aşkı
al hatıram olsun armağan olsun sana bu şarkı
çall benim için çal bu aşk için çal bizim bu şarkı

ciklet şarkı videosu paylaşmak yasakmış.
telif hakkı falan bişeyler söylediler adminler sorun oluyomuş. normal videolar paylaşılıyor ama şarkı videoları yasak haberiniz olsun kızlar.

kafa bazen kızıyorum felan kendimi şimdi kadın yerine koydum belki yapamaz istediğin gibi olmaz diye düşünmüştür bu yüzden akşamdan yapman senin yapmanı istemiştir

senin sinirlerin bozulmuş yoksa bunda takılacak bişey yok bazen dönüp bakıyorumda salak gibi üzülüp takmışım kafama hergün yeni bişey öğreniyorum yaşıyorum ben sonra kendime kızıyorum ne kadar beyinsizim diye sanki geçen gün geri gelcek saçma sapan şeyler yüzünden boşuna gerilmişim çünkü herhün bişey öğrenildiği gibi aynı zamanda yaşanıyor

aynı çatı altında yaşamıyorsun gelip geçici görmezden gelmeye çalış sende bir kaç gün sonra normal karşılayacaksın yaşadığın gerginliği

bence nezaketende olsa söyle biraz daha kalın diye çünkü sana sıkıntı yaşatmadılar üzmemişler anlatıtğına göre kocanında hatrına kocan söylemese bile sen söyle

ya evet ben çok gerildim bu ara kalabalık yaşamaya alışık değilim ondan böyle sinirli stresli vede gerginim..alttan alıyorum hemen hemen herşeyi inan bana ama işte onlara sürekli gülünce filanda kendimi bir garip hissediyorum 🙂

ama bulaşık makinasını ben çalıştırıyım diye bırakmadı canım buna %100 eminim çünkü daha öncede bulaşık makinamı çalıştırdı...bu sefer gece çalıştırma dememe ragmen gece çalıştırdı bilerek yani 🙂

ama gerçekten bana çok bi kötülükleri yok sadece işte bunun gibi küçük şeyler var kafama taktıgım 🙂

sahilcim valla oğulları söylemedi şimdi ben söylesem bu sefer eşim bana kızcak niye söylüyorsun diye 🙁

kayınvalidemler akşam annemleri çağırdlıar ama babamın huyudur 11 kadar oturur sonra eve gelir yılbaşı günü kimseye gidilmez miş felan batıl bir inancı var ilk kim gelirse mesela onun uğuru veya uğursuzu diye nitelendiriyor bazen şöyle batıllara inanıyorum
bir senesi dayımın oğlu geldi içiri bozuk para atarak girdi o senesi ev yaptırdık 🙂 uğurlu geldi diye

Yılbaşı gecesimi öyle girdi eve yoksa sonraki günmü.
Bende annemele gidince onu yapim :D:D Onlarda ev almak istiyolar ama olmuyo 🙁

günaydın kızlarr dün ben çok yoruldum ya işimin kıymetini anladım🙂

hayırdır fıstık nereye gittin sen annem geldi demiştin galiba ben kaçırdım 🙂

dün bahsettim ya iş arkd.yüzünden eşimde diyorkı kendını savun ozaman kavga cıkacak neticede bn resmı daıredeym hoş mu sizce ozaman yerini değiştirim diyor sanki bn ona yerimi değiştir diyorum anlamıyor oda bni kızlar buraya gelsenız 5 dk yeter anlamanız içn tahammül edemiom artk sabr taşı olsa çatlardıyemnle

bende isteme eşimin yerimi değiştermesiyle biyerlere gitmek
ama bu kadarda kendimi üzemem
ağlayana kadar yanii

kızlar size çok eski bi şarkı paylaştımm 🙂
ben snde yaşadım seninle tattım böyle bi aşkı
al hatıram olsun armağan olsun sana bu şarkı
çall benim için çal bu aşk için çal bizim bu şarkı

güzelmiş kız iyi geldi 🙂

Geri