D --don't name -- Forum Okuru 9 Haziran 2014 #31 yha o değilde evde sadece bi tek bni ısırmışlar yha adi sinekler o bna koyuyo 😀😕😡
A afra erbahayetmez Forum Okuru 20 Haziran 2014 #32 Beni sivrisinek her isirdiginda seker kolonya benzeri seyler yapiyorum. Fakat onlari isirdigi yere uygulayincada gecmesse kasiyarak kanatiyorum😡🙂
Beni sivrisinek her isirdiginda seker kolonya benzeri seyler yapiyorum. Fakat onlari isirdigi yere uygulayincada gecmesse kasiyarak kanatiyorum😡🙂
D Dilara Kaman Forum Okuru 1 Ağustos 2014 #35 Benim bi yerden iki kez ısırmışlar ve birde alerjim var kafayı yiycem
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 20 Eylül 2017 #37 Sineğin ısırdığı yere önce tükürüğünüzü sonra limon sürün. Her ikiside sinek ısırığından oluşan kaşıntıya iyi geliyor. Kesinlikle kaşımaya kalkmayın. Kaşıdıkça daha fazla rahatsızlık duyarsınız.
Sineğin ısırdığı yere önce tükürüğünüzü sonra limon sürün. Her ikiside sinek ısırığından oluşan kaşıntıya iyi geliyor. Kesinlikle kaşımaya kalkmayın. Kaşıdıkça daha fazla rahatsızlık duyarsınız.