Şubat 'ta anne olacağım:)

ooo kacak gelmis 🙂
ben simdiye kadar hic araliksiz calistim, ama bu bi haftadir baya zorlaniyorum. benim haftaya son allaha sükür, annelik iznim basliyor.. ama yinede iki gün fazladan gelcem, Patron ameliyat olcak, bi kac gün i$cilerin basinda durcam.
allah yardimcin olsun canim. kendine ve minik melegine cokkk iyi bak.... öptm

tatlımm burdamısınn
yaa kzılar bnm oğlan bi dakka bile durmuyoo tamam çok güzel ama bu bebk hiç uyumuyomu yaa ha emine cnm demişsin ya çok hareketli die aynı sıpadan bendede var 🙂

huhuuuu nerdesiniz kizlarr.....????
Nurcum masallahhh bebislerimizin hareketleri dahada cok olsun....

eskiden hamilelerden dinlerdim, yok efendim tekmeleri canimi yakiyor falan diye.. cok sacma gelirdi... ama gercekten her gecen gün dahada kuvetleniyorlar vede dahada cok canim aciyor 🙂 ama $ikayetci degilim... 🙂

evt cnm çok şükür bende hiç şikayetçi değilim bazen canım öle bi acıyoki ama o an bile çok şükür Allahım diyorum bu güzelliği nasip eylediği için galiba bunlar çok güçlü olcaklar yaaa inş maşallah diyelim hepsinee bide cnm bnm gece dönerken bi işkence olmaya başladı çok ağrıyo sol kasıkla bacağın birleştiği yer sanırım çatı dedikleri yer bu sabahta bi kramp girdi hiç bitmicek sandım magnezyumu düzenli kullnamka şart oldu bana🙂 sağlıkla doğsunlar inş az kaldı hayırlısylaa
buararada ben de çantamı hazırlıcam dün dalan bulamadım bende dalinin granül sabununu aldım onla yıkıcam yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum sadece hassa programda yıkıcam en gereklileri daha sonra bakarım artık diğerlerine şimdi nolur nolmaz bi çanta olsun elimin altında diee🙂

aboooo magnezumu unuttum, iyiki yazmi$in 🙂 erken sanci olmasin diye yazmisti doktor.
bende kasiklarda agri yok, bazen bebek alt tarafa baski yapiyor ama oda daha acitmiyor, aksine gidiklaniyor 🙂 amaaaa bel agrisinda kimse beni gecemez.... yatimmi benim i$ bitiyor. kiyna$amiyorum.. evde kocam, doktordada ya doktor ya ordaki kizlar yardimci oluyor...
cantayi ben güya haftasonu hazirliyordum 🙂 aslinda pek bi eksiyimde yokmus.... bi yeni terlik alim diyorum...
Yumsatici neden kullanmiyorsun?? bebek esyalarinda sanirim kullanmicaksin.
ayyy $aka maka geri sayim basladi....
bana bakin kizlarr kimse erken dogurmaya kalkmasin birinci benim 🙂

cnm burda doktorlar yumuşatıcıyı öenrmiyo kesinliklezaten kullandığım deterjada sabun tozu şeklinde dermotolojik olarak test edilmiş katkısız

ayy kız önce sen doğur tabi hepimiznkini ablası senin bıcırık🙂 bizde arkadan yavaş yavaş geliriz artık 🙂hayırlısıyla inş

selam kızlarrr nasılsınız*ben coook yorgunum ama tatlı yorgunluk tabi🙂
kızımın oda takımı geldı ve ıcını yerlestırdık...NURCUM,dalan ıle yıkadım ben bebısın cıcılerını ve hem yumusacık oldu hemde mısss gıbı koktu.....olsun sımdılık onunla yıka marketlerde bulursun canım bıdahakı sefere......
EMINECIM,tabık sıra asel hanımın.....bz sonra gelırız arkandan🙂
bu arada carızmaaaaaaaaaaaaaa nerelerde merak edıyorum...ızne cıktı galıba ama hazırlık yapıyor galıba......
bızımde bır cantamız kaldı,kendı eksıgım var bır ıkı tane onlarda tamam oldu mu ohhhh dıyecegım..tek ASYAMIN gelmesıne kalacak hersey tek ınsallah allahın ıznıyle....az kaldı kızlarrrr heyecan artıyor hakkaten......allahım dogumda hepımızın yardımcısı olsun ınsallah.....

yavas yavas degil cabuk cabuk gelin.... cocuklarin aralari pek acilmasin 🙂
bende bi yarin ebeye sorim nasil yikcancak bebek esyalari diye... 🙂

canim sende özletiyorsun kendini yaaa... ohhh asya hanimin odasida hazir.... yaaa bu hami$ligin ilk 3 ayi gecmek bilmedi... bide bu son ayi cok yavas gececek gibi geliyor bana 🙂

buarada kizlar bende dün bebek arabasiyle araba koldugunu aldimm (sonunda 🙂) bide kizima oynamasi icin birsey aldim... (anlatmaya kalkarsam, mikemmel türkcemle biraz uzun sürcek 🙂) tek duvarlar kaldi... onunda planini yaptim... bide bebek sekeri... bide fotografci... bide bide bide.... dogurasiye kadar bitmicek benim i$im 🙂

ne güzel cnm misler gibi olmuşlar hepsi güle güle kullnamk nasip olsun inşallah
bende dalan roxy çok aradım tatlım ama bulamadım bide o daha da ekonomikti 🙁 dalin granül sabun daha pahalı ama olsun kimyasal olmasında artık napalım
bişi sorcam bide cnm peluş battaniyeyi falan kaç derecede yıkadın hepsini birliktemi attın
mesela bnm zıbın takımları beyazlı mavili ve beyazlı sarılı penye battaniyem mavi peluşta sarı turuncu falan karışık yani hepsini birlikte atabilirmiyim acaba korkuyorum bişi olcak die 15 dakikalık yıkama programım var en düşük derecede de sıkma yapsam olur heralde fikrini aliim dedim cnm