Şubat 'ta anne olacağım:)

alinti yaptim gitti iyi mi bööle cvp vercem valla artik

benim kiz emzik almiyo hiiiiccc almadi, bende böyle memnunum ilerde biraktirma derdi olmicak =)))
benim kizim kuduruyo dönmeye basladi ya artik yere yorgan serecem bu gidisle sirtüsü koyuyorum 5 dk snra yüzüstü dönüyo sonra kendide saskin saskin etrafa bakiyo

bu aralar iyiyiz cok sükür biraz az mama icmeye basladi hava sick ondandir diye düsünüyorum ek gidaya 2 gün önce basladik dr tavsiyesi ile patates püresine basladik günde 4-5 kasik fln ek gidaya basladigimizdan beri kakasida düzene girdi günde bi defa yapiyo önceden 4-5 gün yapmiyodu.. bizden simdilik bukadar öptük sizi kizim uyudu bende yatem =)

merhaba kızlar.ben de şubatta anne olacağım allah nasip ederse.hala şoktatım.evliliğimin 5. yılına gireceğim.
Gozun aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🙂
Evet yaaa çok hoşsun Lalem dur önce bir hamile olup olmadığım ortaya çıksın
Gökçe gelecek diyorusn 😀
himmmm icinden kiz geciyo yani 🙂))) hadi bakalim Gonlundeki neyse o olsun Gokce de guzel isim🙂

canım bende veriyorum ama biraz azvermek istiyorum sen hangi marka kullanıyosun bize nuk iyi dediler bide 0-6 ay olarak gidiyor ama kullanım süresi 3 aymış doğrumu acaba evet çok tatlı oluyolar bazende bi fırlatıyor emziği