Bak aklima nereler geliyo🙂) hatta cin takvimine baktim bide kiz geliyo sana 🙂Aaaa evet hamileysem öyle olurum değil mi lalem 😀
Bak aklima nereler geliyo🙂) hatta cin takvimine baktim bide kiz geliyo sana 🙂Aaaa evet hamileysem öyle olurum değil mi lalem 😀
bööle cvp vercem valla artik
Bak aklima nereler geliyo🙂) hatta cin takvimine baktim bide kiz geliyo sana 🙂
Gozun aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🙂merhaba kızlar.ben de şubatta anne olacağım allah nasip ederse.hala şoktatım.evliliğimin 5. yılına gireceğim.
himmmm icinden kiz geciyo yani 🙂))) hadi bakalim Gonlundeki neyse o olsun Gokce de guzel isim🙂Evet yaaa çok hoşsun Lalem dur önce bir hamile olup olmadığım ortaya çıksın![]()
Gökçe gelecek diyorusn 😀
merhaba kızlar.ben de şubatta anne olacağım allah nasip ederse.hala şoktatım.evliliğimin 5. yılına gireceğim.
sagol canım ek gıdaya doktorumuz bır ay daha bekleyelım dedı bende sımdılık beklemedeyım.....
sagol evet yaaaa hemde ne fena......kök sokturcekler bıze....
sagol canım bende beklıyorum bu ayı dolduralım da artık yavas yavas gecerrız....
evet canım verıyorum ben emzık emen coocugu oldum olsası cok severım...1 aylıkken alıstırdım hala da cop cop emıyor cok da tatlı gorunuyor sıpam.....
canım ılaclardan yada havalardan gecıkme olmus olabılır kı ınsallah gecıkmenın nedenı bebektır...akıntına bak canım kremsı katı mı sulu mu?ona dıkkat et benımkı hafıf katı gıbıydı ve kremsıydı ordan anlamıstım ınsallah melegın gelmıstır canım ınsallah...gelısmelerı burdan da yaz olurmu?