Şubat 'ta anne olacağım:)

cnm çok şükür atlatmışsınız bizimde yarın inş sorun olmaz demek çok ağladı yaa kıyamam ben onlara valla aşı olurken bende yanında oluyom eşim girmiyo o bizi bekliyo ama ben ağlıyorum onla beraber ister istemez uff dayanamıyorum sonra kokumu alsın die hemen yanağıma götürüyorum yavrum bnm susuyo biraz sonra ve hemen emzirme odasına götürüp emziriyorum kuzumu ayy anlatırken bile içim tuhaflaştı
papatyam kaç aşı vuruyolar bu4.ay aşılarında gitmeden az minoset versemmi acaba kızlar buarada calpol için arkadaşım ii değil die duymuş içerisinde bulunanlardan ne biliim ben kullanmıyorum artık zaten doktorda bize calpol yazmamıştı minoset yazmıştı
buarada 4.ay kontrolümüzü özel doktorumuzda olduk doktor amcamız çokkk güzel muayayen etti bizi 7300gr 62cm olmuşuz kilosu için çok ii dedi ama süt verme aralıklarını arttır dedi bideee artık yavaştan yavaştan sebze sularının tatlarını öğrenemey başlıcakmış🙂 10.ayımızda bizimle sofraya oturcakmış paşamız🙂 anne sütü çok öenmli 2 yıl emzirceksin dedi inşallah dedim Rabbim versin yeterki bende paşama içiriim bol bol. Allah hepimizin bebekelrine sağlık versin bizden böyle kızlar öpüyorum hepinizi bebeişleri ve oğlumun adaşını🙂🙂

selam kızlar 4ay 17 gunluk olduk artık....allahım gıtıkce dahada sevımlı ve tatlı oluyorlar degılmı???????
allahım herkese tattırsın bu guzel duyguyu bebeklerımızede allahım saglık versın....nurcum canım evet calpol yasaklanmıs ama ben mesela pedıtus kullanıyorum oda zararlı cıgerlerı ıcın ama mecbur kalınca surup gerek olunca verıyoruz ama bence ates dusurucu agrı kesıcı olarak en ıyısı fıtıl dıyorum.....
masallah eymene kılosu boyu guzel.....ınsallah hep sütünüz olurda bol bol verırısnız benım olmadı hala ıcımde acısı oyuzden herkesın sütü olsun ıstıyorum....
nurcum bu ası 2tane yapılıyor ıkı bacaktan okadar benım kız hıc aglamazdı asıda ama son bu asılarda agladı canı yandı yanı..ınallah kolay atlatırsınız....asıdan geldıkten sonra bence ver agrı kesıcı ates dururcuyu..bızım bıraz atesımız cıkmıstı cok degıl 37 falandı..ama heryerı cok sıcaktı asyanın...o gece acıle gıtmıstık atesten degılde huzursuzdu oyuzden cok sukur gectı.....
kızlar bu hafta kontrolumuz var bızımde artık yavas yavas yenı tatlara baktımak gerek doktorumuz en son bıraz daha bekleyelım demıstı ama ben soyleyecegım azar azar baktırayım dıye ınsallah tamam der.....
bızler ıyıyız cok sukur asya herzamankı gıbı guleryzlu masallah kuzuma etrafa gulucukler atıyor kendı kendıne oynuyor.....oyle huzursuz aglayan bır bebeıs degıl cok sukur anlıyorum oyuzden aglayınca dıyorum kesın bıyerı agrıyor dıye yada sıkıntısı var dıye....kakası bu ara yesıl mamadan mı acaba dıyorum....cuma gunku kontrolde tahlıl ısteyeecgım ınsallah hersey yolundadır...
kendınıze bebıslere ıı bakın kızlar......

tatlıcadım çok şükür atlattık aşımızı yavrum ilkinde hiç ağlamadı sadece ıhh dedii ama ikinci aşı ağlattı biraz bizimde tam aksine diğerlerinde daha çok ağlamıştı bunda hemen sustu kuzum delikanlı oldu artık 🙂🙂çok şükür sağlıkla büyüsün meleklerimiz dediğin gibi gün geçtikçe daha bi tatlı oluyolar Rabbim herkese nasip etsin bu mükemmel duyguyu(AMİNN)

asyamızda kocaman olmuş aramızda 13 gün var🙂zaman su giibi değilmi kızlar yaa ne çabuk geçiyo hamiştik daha dün ağrılarımızdan konuşuyoduk nezman doğurcaz diye gün sayıyoduk h şimdi bebişler evde Allaha bin şükür
hmm demek calpol yasaklanmış uff ya az bişi verdim ama atiim artık onu ben ozaman ama minosettede paraben var içindekilerde yazıyo ne vercez bu bebişlere dediğin gibi en iisi fitil galiba bide arkadş başka bi ilaç demişti olmazsa onu aliim.öpüyoruz hepiniziiii bol huzurlu gülücüklü günler diliyoruz

evet canım çok şükür atlattık 2 bacaktan vuruyolar ya bende calpol verdim gerçekten zararlımı off bi daha vermeyim o zaman ya hemşire neden bize calpol ver dedi neyse en iyisi araştırmak iyisi hangisiyse ondan vermek maşallah eymene kilosuda iyi canım dr neden emzirme aralıklarını artır dedi benim dr 6 aya kadar verme ek gıda sütün gayet yeterli dedi çünkü ek gıdaya geçince anne sütü az alıyolar Allah bütün bebişleri korusun bizde sizi öptük....

maşşallah prensese güler yüzlü demek bizim eymende aynen kim olursa olsun hemen etrafa gülücük saçıyor çok şükür Rabbim bu güzel duyguyu bizlere yaşattı dr bize demir damlasına başladıktan sonra kakasının renginin yeşil olabileceğini söyledi ve olduda zaten bence ondandır ama sen yinede dr danış tabi sende kendine ve bebişe iyi bak canım öptük...

oyyyyy teyzesi yer onları yaa minikler büyümüş kocaman olmuş allahım nazardan korusun

bizde 24 haftamıza giriyoruz yarın inş bizede sizin gibi meleğimin aşilarını büyüdüğünü yazmayı nasip eder mevlam çok öpüyorum güzelerim sizi ve küçük meleklerinizi allahıma emanat olun

cnm evt iki bacağından atlattık şükür buarda doktor tatlarına baktır dedi cnm 6.aydan itibaren ek gıdaya başlancak ama öğünleree geçişte zorlanmasın die tatlarını bilsin dedi hiç bi zararı olmaz dedi anne sütü ilk plan hep zaten bunlar sadece damağını alıştırmak için iki üç çay kaşığı ek gıda dönemi zorlu bi süreçmiş oyüzden tatları bilcek dedi işte bizde alışıyoruz çay kaşığı ile🙂zaten 6.aya geldiğimizdede öğünlerimize kahvaltımıza başlıcaz çünkü ilkte sebze suları ve püreleri ile başlanıyo yada meyve suyu püresi bunlara alışmadan direk katı gıdaya geçilmiyo diyo doktor ee süreç uzun ondan dolayı ayy nekasdr uzun yazdım yaw papatyam 🙂🙂 öpüyoruz sizi kuzucuğunla aeolun tatlım
ayşegülüm bitanem ya kocaman olmuşunuz maaşallh sizede yeğenim doğsada bi kokusunu çeksen içine annesi o günlerde gelşicek az kaldı sonra hamişlik özleniyo arada ama onun yüzüne bakıp minicik ellerini tutman herşeye bedel çok şükür bu günleri gösterene hatırlıyomusun her ay nasıl üzülürdük cnm bnm ya birbirimize moral verdik destek verdik hep Rabbbim vericek inanıyoruz dedik ve yüce mevlam gösterdi çok şükür sanada sağ salim kucağına almayaı nasip etsin cnm öpüyoruz sende miniğinle aeol

masallh kızlar evlatlarınızı kucagınaıza aldınız ve bebişlerinizden bahsediyonuz ne güzel darısı basıma hayırlısı ile bende evladıma kavusurum inşalalh 20 günüm kaldı.bişiy sorucam 3 gündür vücudumda kasıntı başladı küçük kabarcıklar olustu tatlı tatlı kasınıyo geciyo sonra tekrra baslıyo saglık ocagına gittim kalmosan diye bi solüsyon verdi ama canına tak etmedikce sürme dedi anlmadım yaa benim gibi olan varmı böle bişiy yasayan varmı doktor kontrolüm salı günü bekliyom artık

berranur canım dr size süt verme aralığını artır demiş neden acaba kaç saate çıkardınız emzirme aralıklarını evet haklısın canım ek gıdaya geçiş bazı bebeklerde zor olyomuş az az alıştırmak gerek aslında ben bu ara su vermeyede başladım hadi Allaha emanet olun öptük sizi...

inşallah sakaryalı sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim sanada yardım etsin umarım doğumun kolay olur canım ya o kaşıntılar bendede oluyodu dr danıştığımda krem vermişti ama dayanamıcak kadar olunca sür dedi hadi bakalım sayılı günler kalmış oğluna kavuşmana Allah yar ve yardımcın olsun ....