selam kızlar 4ay 17 gunluk olduk artık....allahım gıtıkce dahada sevımlı ve tatlı oluyorlar degılmı???????
allahım herkese tattırsın bu guzel duyguyu bebeklerımızede allahım saglık versın....nurcum canım evet calpol yasaklanmıs ama ben mesela pedıtus kullanıyorum oda zararlı cıgerlerı ıcın ama mecbur kalınca surup gerek olunca verıyoruz ama bence ates dusurucu agrı kesıcı olarak en ıyısı fıtıl dıyorum.....
masallah eymene kılosu boyu guzel.....ınsallah hep sütünüz olurda bol bol verırısnız benım olmadı hala ıcımde acısı oyuzden herkesın sütü olsun ıstıyorum....
nurcum bu ası 2tane yapılıyor ıkı bacaktan okadar benım kız hıc aglamazdı asıda ama son bu asılarda agladı canı yandı yanı..ınallah kolay atlatırsınız....asıdan geldıkten sonra bence ver agrı kesıcı ates dururcuyu..bızım bıraz atesımız cıkmıstı cok degıl 37 falandı..ama heryerı cok sıcaktı asyanın...o gece acıle gıtmıstık atesten degılde huzursuzdu oyuzden cok sukur gectı.....
kızlar bu hafta kontrolumuz var bızımde artık yavas yavas yenı tatlara baktımak gerek doktorumuz en son bıraz daha bekleyelım demıstı ama ben soyleyecegım azar azar baktırayım dıye ınsallah tamam der.....
bızler ıyıyız cok sukur asya herzamankı gıbı guleryzlu masallah kuzuma etrafa gulucukler atıyor kendı kendıne oynuyor.....oyle huzursuz aglayan bır bebeıs degıl cok sukur anlıyorum oyuzden aglayınca dıyorum kesın bıyerı agrıyor dıye yada sıkıntısı var dıye....kakası bu ara yesıl mamadan mı acaba dıyorum....cuma gunku kontrolde tahlıl ısteyeecgım ınsallah hersey yolundadır...
kendınıze bebıslere ıı bakın kızlar......