cnm çok şükür atlatmışsınız bizimde yarın inş sorun olmaz demek çok ağladı yaa kıyamam ben onlara valla aşı olurken bende yanında oluyom eşim girmiyo o bizi bekliyo ama ben ağlıyorum onla beraber ister istemez uff dayanamıyorum sonra kokumu alsın die hemen yanağıma götürüyorum yavrum bnm susuyo biraz sonra ve hemen emzirme odasına götürüp emziriyorum kuzumu ayy anlatırken bile içim tuhaflaştıslm kızlar dün benim oğlumun 4. ay aşısı vardı ayyy aşı olunca nasıl ağladı nasıl nerdeyse ben ağlıyacaktım yaa annelik böyle işte geçen aşıda bu kadar ağlamadı hemşirede diyoki artık canının yandığını daha iyi bilir dedi neyse şükür ateşi olmadı gayet güzel atlattık tatlı cadım senin kız aşı oldu galiba inş sizde ateş olmamıştır boyu kilosuda iyi öptüm sizin bebişleri.....
papatyam kaç aşı vuruyolar bu4.ay aşılarında gitmeden az minoset versemmi acaba kızlar buarada calpol için arkadaşım ii değil die duymuş içerisinde bulunanlardan ne biliim ben kullanmıyorum artık zaten doktorda bize calpol yazmamıştı minoset yazmıştı
buarada 4.ay kontrolümüzü özel doktorumuzda olduk doktor amcamız çokkk güzel muayayen etti bizi 7300gr 62cm olmuşuz kilosu için çok ii dedi ama süt verme aralıklarını arttır dedi bideee artık yavaştan yavaştan sebze sularının tatlarını öğrenemey başlıcakmış🙂 10.ayımızda bizimle sofraya oturcakmış paşamız🙂 anne sütü çok öenmli 2 yıl emzirceksin dedi inşallah dedim Rabbim versin yeterki bende paşama içiriim bol bol. Allah hepimizin bebekelrine sağlık versin bizden böyle kızlar öpüyorum hepinizi bebeişleri ve oğlumun adaşını🙂🙂
h şimdi bebişler evde Allaha bin şükür