Şubat 'ta anne olacağım:)

ayyyy bitanem çok saol inş sağ salim alırım yavrumu kucağima sizin melekleriniz de kocaman olmuş evet tatlım çok güzel vede acı günlerdi beraber ağladık beraber sevindik özlüyorum eski sohbetlerimizi koptuk birbirimizden aminnn inş çok saol güzüel dileklerin için öpüyorum senide meleğinide

masallah kuzularımıza canım demır damlasına yenı basladık canım dun kontrolumuz vardı mamadan olma ıhtımalı yuksek dedı doktor.....

masallah eymene canım.....canım doktorlar verıyor aslında cok ılac ıcırmemek gerek hanı bız atesten falan korkuyoruz ya ondan hemen ıcırelım dıyoruz surda bıkac ay sonra buyuyecekler ınsallah ılacların hepsınde var o madde canım cıgerler ıcın sıkıntılıymıs oyuzden oyle okumustum ama verıyorlar korkmayalım bızler sonucta zararlı olsa doktırlar rvermez ama ıste okudukca ınsan pımpıırklenıyor....

selam kızlar nasılsınız kuzularımız nasıl?
bızım dun kontrolumuz vardı 66cm,7 kg 650 gr olmus asyam.....
doktor gelıısmı ıyı dedı.....
ek gıdaya gecme ama azar azar elma suyu havuc suyu verebılırsın dedı....
bırde ben mılupaya uye olmustum gecen gun numune yollamıslar🙂ıcınde tahıllı muhallebı vardı toz halı sulandırdım merak ettım ıcecekmı dıye once kasıkla verdım yedı ama akıttı bende gıttım bıberona koydum bır guzel ıctı kızım sevdı yanı ara ogun yaptım ona🙂
ıdrar tahlılı yaptırdım dedım hafıf koku var ıdrarında kız cocuklarında enfeksıyon olurmus ya tahlılde bısey cıkmadı cok sukur ıdrar kültürunun sonucu cıkmadı ınsallah ondada bısey cıkmaz.....ek besınlere bende cok gecmek ıstıyorum ama doktorumuz bıraz daha bekleyelım ben sana lıste verecegım zaten dedı cok heyecanlı degılmı kızlar.....
hakkaten buyuyorlar masallah allahım kuzucuklarımızı bıze bagıslasın ınsallah.....
bızden haberler boyle kızlar.....nerelerdesınız gelın yazın meleklerınızden haberler verın yawwww bu sıpalar hepımızın melegı unutmayın ben merak edıyorum hepsını.....saglıklı bol gulucuklu gunler dılıyroum....

coook zaman oldu girmeyeli, ama cokda isimiz vardi dayimizi evlendirdik trde halalarimizi agirladik asimizi vurunduk birsürü huylar degistirdik ama ben kisa keseyim,
allaha sükür kizimla güzel vakit geciriyoruz 1 ay snra trye izine gelecegiz onun heyecani mi korkusu mu desem o basti cok simarir diye cok korkuyorum burda halalarim öyle simartti ki haminefendi gece uykusuna kucagimda geciyo artik...ama olsun bunada sükür saglikli ya daha ne isterim =) simdilik hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin bebis isteyen arkadaslarada rabbim en kisa sürede bebis nasip etsin insallah